Kul’dan Ulusoy’a Yatırım Çağrısı

Kul’dan Ulusoy’a Yatırım Çağrısı
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul İstanbul'da Eski Futbol Federasyonu Başkanı ve Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Ulusoy ile bir araya geldi.

Başkan Kul Terme ilçesi için “Bir Avrupa kentinin özelliklerini taşıyan ölçeğe sahip ilçemiz büyük çaplı turizm, sağlık ve sanayi gibi projeler için müsait, yatırım yapacak işadamlarımızı İlçemize bekliyoruz.” Dedi.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere İstanbul'a giden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Eski Futbol Federasyonu Başkanı ve Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Ulusoy ile bir araya geldi. Ulusoy Holding Genel Müdürü İmran Okumuş ve İşadamı Ahmet Demir'in, katıldığı yemekte Başkan Kul Ulusoy'a Terme İlçesine turizm yatırımı yapmaları konusunda çağrıda bulundu.
TERME'DE YATIRIMLAR BAŞLADI
Terme'nin doğal güzelliklerinden bahseden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme ilçesini turizmden hak ettiği noktaya taşımak ve turizmde marka kent olması için ne gerekiyorsa yapacağız dedi. Belediye olarak ilçeye yatırım yapacak iş adamlarına her türlü kolaylığı göstereceklerine vurgu yapan ve Samsun Büyükşehir Belediyesinin de ilçede turizm yatırımlarına başladığını açıklayan Kul “Kentimiz ; coğrafi konumu, doğası ve özellikle tarih ve deniziyle turizmin bütün potansiyellerini içinde barındıran bir konumda bulunmaktadır. Müthiş bir sahili, kumu, doğal güzelliklerinin yanında yeşil ve mavinin buluştuğu bir turizm cennetidir. İlçemizin turizm kenti olması için ufak dinamiklerin harekete geçirilmesi yeterlidir. Bu sebeple İşadamlarımızı bölgemizde turizm yatırımı yapmaları konusunda ilçemize davet ediyoruz.” Dedi.
ULUSOYDAN YATIRIMA YEŞİL IŞIK
Terme İlçesinde Ulusoy Tesislerinin olduğunu ve sık sık ziyaretlerde bulunduğunu belirten İşadamı haluk Ulusoy” Terme'de yapılacak olan Turizm yatırımları işimizin önemli parçası olan taşımacılık sektöründe pozitif yönde ivme kazandıracaktır. Uygun şartların oluşması halinde Terme'de turizm yatırımları yapabiliriz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.