BAŞKAN KAMBUR 'BU İŞİN PEŞİNİ BIRKMIYACAĞIZ'

BAŞKAN KAMBUR 'BU İŞİN PEŞİNİ BIRKMIYACAĞIZ'
Termespor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kambur,"Termespor kulübü olarak gerekli mercilere başvurumuzu yapmış bunlunmaktayız.

Bundan sonrası Türk adaletinin kararına bırakmış bulunmaktayız.Kamuoyuna duyrulur"dedi.

'SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK VE DİLEKÇEMİZİ VERDİK'
Maçtan birkaç gün önce futbolcularından biri kalecimizi arayarak şike teklifinde bulunduğunu Belirten Termespor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kambur,"Cevabını ben vereyim evet bulundu ve üstüne basa basa söylüyorum. Cuma günü kalecimiz bize gelerek, Kastamonusporlu bir futbolcu beni arayarak maçta gol yemem karşılığında bana 5.000,00 tl vereceğini, paranın kendisinde olduğunu ve maçtan sonra parayı teslim edeceğini” söyledi.Bizde bunu üzerine Terme Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk ve dilekçemizi bugün itibariyle verdik.Türkiye Futbol Federasyonununa da başvuracağız. Türk adaletinin kararına bırakmış bulunmaktayız"diye konuştu.

'TERMESPOR KULÜBÜ OLARAK BU İŞİN PEŞİNİ BIRAMIYACAĞIZ'
Geçmiş yıllarda Termespor'da kulübünde başkanı olarak yaptığını ifade eden Termespor Kulubü Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kambur ,”İlçemize gelen takımların yöneticileri ile futbolcularını en iyi şekilde ağılıyorduk.Biz çıkıp futbolumuzu çentilmence oynardık ve Rakip takımın herhangi bir futbolcusuna bizim takımdan da bir futbolcu bu maçı bize verin diye teklifte bulunulmadı. Ben böyle bir iş ilk defa gördüm ve de buna ben bir anlam veremiyorum.Sahaya çıkarsın oynansın yenilirsin ya da yenersin son ihtimal berabere kalirsin.Bu teklif bana göre büyük bir yanlış.Bence Kastamonu 1966'nın yöneticilerini de suçlu buluyorum. elimizde deliler var.Termespor kulübü olarak bu işin peşini bırakmıyacağız.Her şey gün ortasına çıkacak”dedi.

Köksal ÖNER


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.