Anne 52, kızı 11 yerinden bıçaklanmış!

Anne 52, kızı 11 yerinden bıçaklanmış!
KONYA'nın Ilgın İlçesi'nde 40 yaşındaki Fatma Geçitli ile kızı 11 yaşındaki Betül Geçitli, 4 gün önce evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Kadının vücudunda 52, kızında ise 11 bıçak darbesi olduğu belirlendi. Anne ve kızın, misafirlikteyken bir televizyon kanalında yayınlanan çok sevdikleri 'Karagül' adlı diziyi yarıda bırakıp evlerine döndükleri öğrenildi. Fatma Geçitli'nin telefon ve internetteki görüşmelerini incelemeye alan jandarma, en son bir kadın arkadaşıyla sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla görüştüğünü saptadı.

Ilgın'ın eskiden köy statüsüne olan Göstere Mahallesi'nde alt katı kiler olarak kullanılan 2 katlı müstakil evde oturan ve eşi 8 yıldır Katar'da çalışan 2 çocuk annesi Fatma Geçitli, 6'ncı sınıf öğrencisi kızı Betül ile geçen cuma akşamı amca çocuklarına misafirliğe gitti. Anne ve kızı, burada akrabalarıyla, bir televizyon kanalında yayınlanan ve her hafta izlediği 'Karagül' adlı diziyi izledi. Fatma Geçitli, saat 22.30 sıralarında 'dizinin devamını kendi evimde izleyeceğim' diyerek kızıyla birlikte yaklaşık 50 metre ilerideki evlerine döndü. Anne ve kızı, kıyafetlerini değiştirip yatmaya hazırlandıkları sırada, iddiaya göre eve pencereden giren bir kişi önce anne Fatma Geçitli'yi ardından da yorganın altına gizlenen Betül'ü defalarca bıçaklayıp kaçtı.

BURDUR'DA OKUYAN OĞLU ARAYIP ULAŞAMADI

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi 22 yaşındaki İlyas Geçitli, annesi Fatma Geçitli'yi telefonla arayıp ulaşamaması üzerine geçen cumartesi günü akşam saatlerinde aynı köyde oturan amcası Osman Geçitli'ye haber verdi. Eve giden Osman Geçitli, zili çalıp kapıyı açan olmayınca, evin arkasında havalandırmak için bırakılan, camı olmayan pencereden bir çocuğun içeri girmesini sağladı. Kapıyı açıp çıkan çocuk, anne kızın içeride hareketsiz yattığını Osman Geçitli'ye söyledi. Yengesi ve yeğeninin sobadan zehirlenmiş olabileceğini tahmin eden Osman Geçitli de jandarma ve 112 Acil Servis'e haber verdi.

ANNE 52, KIZI 11 YERİNDEN BIÇAKLANMIŞ

Eve gelen jandarma ve sağlık görevlileri içeri girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı. Evin dağınık olmasından yola çıkan jandarma, 1 kişi olduğu tahmin edilen saldırganın hırsızlık amaçlı eve girdiği üzerinde durdu. Fatma Geçitli'nin 52, yorgan altına saklanan Betül'ün ise 11 bıçak darbesiyle öldürüldüğü saptandı. Şüphelinin, evin arkasında havalandırılmak için bırakılan camı olmayan pencereden girdiği sanılırken, kadının ise saldırgana karşı direndiği tespit edildi. Jandarma, evden para ve eşya çalınmadığını belirlerken, evde de para veya altın bulunmadığı belirtildi. Olayı aydınlatmaya çalışan jandarma ekipleri, Geçitli ailesinin yakınları, komşuları ve mahalle sakinlerinin ifadesine başvurdu. Fatma Geçitli'nin telefon ve internetteki görüşmelerini de inceleme altına alan jandarmanın, Geçitli'nin en son bir kadın arkadaşıyla sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla görüştüğünü saptadı.

YILBAŞINDA KESİN DÖNÜŞ YAPACAKMIŞ

Fatma Geçitli'nin eşi Haziret Geçitli ise yaklaşık 8 yıldır Katar'da inşaatlarda çalışıyordu. Acı haberin ardından geçen pazar günü Ilgın'a gelen Haziret Geçitli'nin Katar'daki işlerinin yılbaşında biteceği ve ondan sonra Türkiye'ye kesin dönüş yapmayı planladığı öğrenildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.