Uyuşturucuya savaş açan sanatçı Emrah Usta Bafra'da

Uyuşturucuya savaş açan sanatçı Emrah Usta Bafra'da
Bafralı pop sanatçısı ve söz yazarı Emrah Usta, Almanya'da yapılan Berlin Best-Yazar Yarışması 2014 Türkiye Şampiyonası'na sunduğu eserle birinci seçilmeyi başardı.

Pop sanatçısı ve söz yazarı Emrah Usta, Bafra Belediyesi Kültür Müdürlüğünde Başkan Zihni Şahin, Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat ve Bafra Belediyesi Kültür Müdürü Yusuf Danışmaz tarafından kabul edildi. Emrah Usta yaptığı açıklamada, “Almanya'da düzenlenen Berlin Best-Yazar Yarışması 2014 Türkiye Şampiyonası'na sunduğum eserle birinci seçilmiş bulunmaktayım. Ben bu başarıyı ve ödülü Bafra'ya armağan etmek istiyorum. Bu vesileyle şahsıma desteklerini her zaman gördüğüm Bafra Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin'e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. İlçemizde yapılan çeşitli etkinliklerde zaman zaman sahneye çıkarak şarkı söylüyordum. Küçük yaştaki çocukların sigara içmelerinden gençlerin uyuşturucu bataklığına düşmelerinden etkilendim. Gerek çevremde gerekse televizyonlarda gördüğümü bu kötü alışkanlıkların zararlarından çok etkilendim ve 'ne yapabilirim' diye düşündüm. Aklıma 'Müziğe Evet, Uyuşturucuya Hayır' sloganı ile bir proje geldi. Bunu hayata geçirmek istedim. Bu projenin patentini aldık. İlgili yerlerle görüşmeler yaparak, sponsorluk anlamında da destek alabilirsek projemizi hayata geçirmeye istiyoruz." dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de yaptığı konuşmada, "Almanya'da düzenlenen Berlin Best-Yazar Yarışması 2014 Türkiye Şampiyonası'nda sunduğu eserle birinci seçilen Emrah Usta'yı kutluyorum. Pek tabi Baframızdan yetişen gençlerimizin böyle başarılara ulaşmaları bizleri gururlandırıyor. Bafra Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden geldiği kadar kendilerine destek olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.