Jandarma öğrencilere YGS ve LYS'ye hazırlık kitabı hediye etti

Jandarma öğrencilere YGS ve LYS'ye hazırlık kitabı hediye etti
Samsun İl Jandarma Komutanlığı personeli, Çarşamba Ağcagüney Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek YGS ve LYS'ye hazırlanan öğrencilere sınava hazırlık kitapları hediye etti.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Jandarma Yarbay Mehmet Arı, Çocuk ve Kadın Kısım Amiri Jn. Kd. Başçavuş Erkan Güngör, Jn. Üstçavuş Sibel Kement, Jn. Üstçavuş Nuray Limanlık, Trafik Kısım Amiri Jn. Kd. Başçavuş Erçin Soğuktaş, Samsun'un Çarşamba ilçesi Ağcagüney Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü Mustafa Albayrak ile öğrenciler misafirlerini kapıda karşıladı. Misafirlerini ağırlayan öğrenciler okul bahçesinde jandarma personeliyle sohbet edip onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

YGS ve LYS'ye hazırlanan öğrencilere hazırlık kitapları hediye edilerek destek sağlamak istediklerini vurgulayan Yarbay Mehmet Arı, ”Böylelikle farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu tip çalışmaları sürekli de yapıyoruz. Öğrencilerimiz bizlerin, devletimizin, milletimizin gelecekleridir. Girecekleri bütün sınavlarda gençlerimize şimdiden başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Ağcagüney Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Albayrak da konuşmada, ”Şahsım, okulumuz personeli ve öğrencilerimiz adına sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu gün burada olmanız ve hediye kitaplarınız bizleri çok mutlu etti” diye konuştu. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.