BAŞKAN KAMBUR,’BİZDE BU LİĞİN TAKIMIYIZ’

BAŞKAN  KAMBUR,’BİZDE BU LİĞİN TAKIMIYIZ’
Termespor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kambur,”Ya Allah aşkına. Bakın hepiniz bizim rakibimizsiniz ama düşmanımız değilsiniz.

Amasyalılar ve Kastamonulular sizler kendı takımınız için aslansınız hakkını savunuyorsunuz da bizlere neden müsade etmiyorsunuz ve bizde bu lığın takımıyız ”dedi.

'KİMSENİN YAPAMADIĞINI BİZ YAPTIK'
“Daha 2 hafta önce her yere yorum yazan Kastamonulular bizlerin savunucusuydu” diyen Termespor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kambur,”Şimdi Amasyalılar. Bırakın Allah için siz bizleri ne zannediyorsunuz. kendimizi memleketimizi savunamayacak kadar aciz değiliz. kimsenin yapamadığını biz yaptık ve sonuna kadar adaleti savunacağız bu biline. Herkes kendi memleketinin sevdalısı olabilir ama her şey inkar politikasında Amasya 3-5 kişi diyor ben 10.000 kişinin içinde 3-5 kişinin sövmesini duyacak kadar sonar kulaklara sahip değilim olan oldu sizde bu konuda yapılacak işleri yaptıysanız ne mutlu sizlere. Kastamonu ama çok farklı 32 senelik yaşantımda çıplak gözle gördüğüm en büyük insanlık ayıbı. Bir tane yönetici gelip kusura bakmayın diyemedi neden mi çünkü Yöneticiler olayları yönlendirdi ta içindeydi” diye konuştu.

'YADA BEN SİZİ SAYFAMIZDAN TEMİZLEYEYİM'
Kastamonu lider olabilir şampiyonda peki sorun 13 takıma sizleri kim sevdi. biz bize yeteriz düşüncesi ile gitmeyeceğini Belirten Başkan Kambur,”Bu vatanın evladıysanız Allahın kaideleri ile yola devam eden insanlara ehemniyet verin. Kastamonu lu kardeşlerim Termeye kızmayın bizler bu olayı gündeme getirmeyip sahada cevap verecektik ki verdikte. Ama sadece parasıyla yönetim yapanların bizlere yaklaşımını gördükten sonra bu karar alındı. Anlatılmaz yaşanır biz küçük şirin bir ilçe takımıyız hepimizin aileleri var ve adamlığımız var. Kastamonu ya Milliyetci bir şehre yakışmadı bu sizler içinde ders olur inşallah. Sizler tekrar takımlarınızın sayfalarına dönün yada ben sizi sayfamızdan temizleyeyim. Birinci resimdeki uzun boylu arkadaş maç düdüğüne kadar yöneticiydi tek saha da bizle ilgilenen oydu hakkını vereyim de. Maç düdüğüyle tribünde holigan oldu her şeyi emretti hakem geliyor saldırın, Sövün ve Atın (telefon bile atıldı) maç bitiminde yanımızdan geçerken yüzümüze bile bakmadan uçarak gitti 2. resim de taraftarın önünde bulunan beyaz kontraplak yer Termespor'un yedek kulübesi. Yazmama gerek yok siz anlayın Kastamonuda Lamada yetişiyormuş onları da gördük “dedi.

Köksal ÖNER


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.