SAMSUNSPOR KUPADA ARZULU

SAMSUNSPOR KUPADA ARZULU
PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Mersin İdmanyurdu karşısında puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Ligde deplasmanda oynadığı son 2 maçtan 4 puan alan Samsunspor, gözünü yarın deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Mersin İdmanyYurdu mücadelesine çevirdi. Kupadaki grup maçlarına iyi başlayamadıklarını belirten Erhan Altın, şöyle konuştu:

"Kupa, oynamayan ve genç arkadaşlarımızın hazır olması için bir avantaj. Temposu eksik olan arkadaşlarımızın tempo, gençlerimizin de maç tecrübesi ve özgüven kazanması için onlara şans veriyoruz. Tüm oyuncularımızı hazır tutmalıyız. Sonuçta biz kupada gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Rakip alt ligden de olsa, üst ligden de olsa ciddiye alıyoruz. İlk maçta Centone Karagümrük önünde aldığımız yenilgiyi, bir kaza olarak görüyorum. Bunu telafi etme şansımız var. Mersin deplasmanında puan ya da puanlar almayı hedefliyoruz. Performansıızı sahaya yansıtıp mutlu dönmek istiyoruz."

Erhan Altın, son olarak Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında Centone Karagümrük kadrosuna yakın onbirle mücadele edeceklerini söyledi.DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.