Üniversiteli ihtiyaç sahibi bin öğrenciye giysi yardımı

Üniversiteli ihtiyaç sahibi bin öğrenciye giysi yardımı
Erciyes Üniversitesi Türk Kızılayı Kayseri Şubesi tarafından ihtiyacı olan öğrencilere giysi yardımı organizasyonu düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi Kızılay Gençlik Kulübü ve Türk Kızılayı Kayseri Şubesi işbirliğiyle Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilen yardım organizasyonunda yaklaşık bin üniversite öğrencisine ulaşıldı. Üniversite yönetiminin hazır bulunduğu giysi yardım organizasyonuna şehir protokolünden Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün, Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ın eşi, Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzundaç, Türk Kızılayı Genel Sekreteri Ulviye Turgut da katılımlarıyla destek verdi.

Rektör yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, organizasyon hakkında yaptığı konuşmasında, "Üniversitemizin hali hazırda bir giyim merkezi var ancak Kızılay ile her yıl yapılan bu etkinlik bir gelenek haline dönüştü. Öğretim hayatlarına çeşitli zorluklarla devam eden yavrularımızı unutmayıp onlar için yapılan bu organizasyona destek veren herkese üniversite yönetimi ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim." dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.