Kadına şiddet durdurulamıyor!

Kadına şiddet durdurulamıyor!
TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde 44 yaşındaki Ufuk Durmaz, bir yıldır ayrı yaşadığı eşi 41 yaşındaki Hayriye Durmaz'ı barışma teklifini kabul etmeyince bıçakladı.

Karnından yaralanan Hayriye Durmaz hastanede tedaviye alınırken, Ufuk Durmaz polis tarafından yakalandı.

Olay, sabah 06.00 sıralarında Muhitin Mahallesi Bağlariçi 4'üncü sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Ufuk Durmaz, bir yıl önce eşi Hayriye Durmaz ile kaldığı evden aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle ayrılarak İstanbul'a yerleşti. Bu sabah erken saatlerde fabrikadaki işine gitmek için yola çıkan Hayriye Durmaz'ın önünü kesen Ufuk Durmaz, yeniden barışmak istediğini söyledi. İkili arasında tartışma çıkarken, aldığı 'hayır' cevabına öfkelenen Ufuk Durmaz eşini yanında getirdiği bıçakla karnından yaraladı.

Saldırgan eş olay yerinden kaçarken, yaralanan Hayriye Durmaz, çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

OTOBÜSE BİNERKEN YAKALANDI

Olaydan sonra kaçan Ufuk Durmaz, polis ekiplerince Atatürk Bulvarı üzerinde İstanbul otobüsüne binerken yakalandı. Gözaltına alınan Durmaz ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine getirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

EVLENME TEKLİFİNİ KABUL ETMEYEN GENÇ KIZ İLE ANNESİNİ BIÇAKLADI


ADANA'da 23 yaşındaki Hakan Nayna, evlenme teklifini kabul etmeyen eski arkadaşı 17 yaşındaki G.D. ile annesi 41 yaşındaki Fatma D.'yi bıçaklayarak yaraladı.

Olay bugün sabah saatlerinde, merkez Yüreğir İlçesi'nin Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. 'Hırsızlık' suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunan Hakan Nayna, aynı mahallede oturan G.D. ile tanıştı. Genç kızla bir süre arkadaşlık yapan Nayna, daha sonra evlenmek istedi. Ancak genç kızın ailesi, Nayna'ya olumsuz yanıt verdi. Genç kız da kendisine baskı kuran Nayna'dan ayrıldı.

Bu duruma öfkelenen Hakan Nayna, elindeki bıçakla G.D.'nin evini bastı. Hakan Nayna, G.D.'yi ve araya girmek isteyen annesi Fatma D.'yi bıçakladı. Fatma D. karnından, kızı G.D. ise sol bacağından yaralandı. Saldırgan Hakan Nayna, olay yerinden kaçarken, yaralılar çağrılan ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesi bulunmayan G.D., "Psikopatın biri, bizi bıçakladı. Sözde benimle evlenmek istiyormuş. Kabul etmediğim için bıçakladı" dedi.

Polis, kaçan Hakan Nayna'yı yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.