ÖLDÜREN TOKAT

ÖLDÜREN TOKAT
SAMSUN'da taksi ücreti yüzünden çıkan tartışmada, 33 yaşındaki Mehmet K.'nın attığı tokat nedeniyle yere düşüp başını duvara çarpan 48 yaşındaki Namık Yüksel öldü.

Şüpheli ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay bugün Samsun'da meydana geldi. İddiaya göre Namık Yüksel, arkadaşı 30 yaşındaki F.K. ile İlkadım İlçesi fuar içindeki bir gazinoya giderek alkol aldı. Sabaha karşı 03.30 sıralarında gazinodan çıkan Namık Yüksel, İlkadım İlçesi Cedit Mahallesi'ndeki evine gitmek için arkadaşı F.K. ile kapının önünde bekleyen taksiye bindi. Bu sırada gazinoda çalışan ve Atakum İlçesi'nde oturan Mehmet K. de aynı taksiye bindi. Taksi Cedit Mahallesine geldiğinde arabadan inen Namık Yüksel ile Mehmet K. arasında taksi ücreti yüzünden tartışma başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonucu iddiaya göre Mehmet K., Namık Yüksel'e tokat attı. Tokat nedeniyle dengesini kaybeden Yüksel yere düşerken başını duvara çarptı. Kendinden geçen Yüksel, gelen sağlık ekipleri tarafından Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Boynunun kırıldığı belirlenen Yüksel, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Polis tarafından gözaltına alınan Mehmet K., Namık Yüksel'i kendisine küfür ettiği için iteklediğini ancak vurmadığını söyledi. Olayla soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum