Bursa STD, Uyanık'ı Ziyaret Etti

Bursa STD, Uyanık'ı Ziyaret Etti
Bursa Samsunspor Taraftarlar Derneği, Efsane Başkan İsmail Uyanık'ı İstanbul'da ziyaret etti.

Bursa Samsunspor Taraftarlar Derneği üyeleri, Efsane Başkan İsmail Uyanık'ı ziyaret ederek hoş bir sohbet gerçekleştirdiler. İsmail Uyanık sahibi olduğu Yerinde Pide'de dernek üyelerine Samsun pidesi ikram etti. Dernek üyeleri de İsmail Uyanık'a plaket takdim ederek, Bursa STD'ye başkanı üye yaptılar. Üyelerin bu sohbetten son derece memnun olduğu yapılan ziyaretin kendileri için çok anlamlı olduğunu belirttiler.



ŞARTLAR HENÜZ OLUŞMADI
İsmail Uyanık ise Samsunspor ile ilgili olarak şu cümleleri sarf etti:"Samsunspor Başkanlığı için şu an şartlar oluşmadı. Libya'daki işlerimi yoluna koyabilirsem, kendi imkanlarımla ve Samsunspor'u kimseye muhtaç etmeyecek bir sistemle geri geleceğim. Başkalarının destekleriyle uzun vadede bir başarı elde etmek kesinlikle mümkün olmayacaktır. Libya'daki karışıklıklar işlerimi toparlamama imkan vermiyor. Yoksa geçen yıl başkan adayı olmayı düşünmüştüm.

KAZIM YILMAZ YALNIZ BIRAKILDI
Emin Başkan'a sahip çıkılması gerekiyor.Samsunspor için hayatını ortaya koymuş bir kişi olduğu kesinlikle unutulmamalı. Son seçimde kesinlikle aday olmamalıydı. Kazım Yılmaz, Samsunspor için efsane olabilirdi. Yola çıktığı adamlar Yılmaz'ı adeta sattı. Yılmaz tek kaldı. Erkut Tutu'nun başkan adaylığı Samsunspor için umut verici. Bu aşamada çok önemli.

TARAFTARLARIMIZ İNANILMAZ
Taraftarlarımız ise son yıllarda inanılmaz kaliteli işler ortaya koyuyor. Hatta şunu söyleyebilirim ki; takımdan daha çok konuşuluyor. Samsun'a gittiğim zaman gece Samsunspor Tesisleri'ni ziyaret ediyorum. Maçlara gitmiyorum. Maçlara gidersem, taraftarlarımızı boşa ümitlendirmek istemiyorum. Başka anlamlar yüklenilmesini istemiyorum.

ERKUT TUTU'YA VE GELECEK YÖNETİME DESTEK VERİRİM
Şunu açık yüreklilik ile belirtiyorum ki, başkan olmasam dahil Erkut Tutu ve gelecek yönetime her zaman destek olacağım. En üzüldüğüm noktalardan biri de geçen seneki final maçı. Bayan taraftarlarımıza küfür edilmesine izin verilmesine kahroldum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.