PANK İSTİFA KARARI ALDI

PANK İSTİFA KARARI ALDI
Samsunspor'un Başkanı Mehmet Bank, istifa kararı aldığını söyledi, "Yönetim kurulu toplantısında bu kararımı resmen açıklayacağım" dedi.

MANİSA MAÇINDA BU KARARI ALCAKTIM
Manisaspor karşılaşması sonrası görevinden istifa edeceğini açıklayan Samsunspor Başkanı Pank,"Manisaspor karşılaşması sonrası görevimden istifa edecektim. Ancak İl Başkanımız kritik süreç öncesi istifa etmememi belirtti ve Osmanlıspor maçına kadar görevimize devam ettik. Bugün itibari ile görevimden resmen istifa etmiş bulunmaktayım. Samsunspor'da görev yaptığımz süre içersinde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

TAKIMININ ÖNÜNÜ TIKAMAYA GEREK YOK
Başkan Mehmet Bank, uzun süredir maddi sıkıntılar yaşandığını, takımına kimsenin destek çıkmadığını, şu anda yönetim kurulu üyelerinin bir kısmının şehir dışında bulunduğunu anatırken şunları söyledi:"Destek yok, gelmiyor. Takımın önünü tıkamaya gerek yok. İnşallah bizden sonra takıma sahip çıkan olur ve gelecek olan arkadaşlara da destek çıkarlar. Maddi olarak sorun çok büyük. Bizim vereceğimiz paralarla bir yere varılamaz."





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum