Tok, yapacak Samsun kazanacak

Tok, yapacak Samsun kazanacak
Girişimci belediyecilik anlayışıyla sorunlara acil çözümler geliştirerek projeler üreten müteşebbis Başkan Erdoğan Tok..

Samsun'un en büyük ilçelerinden biri olan İlkadım 'ın önemli sorunlarından biri haline gelen otopark sorunu kendi gayret ve çabalarıyla çözülüyor.

TAHSİSİ TOK BAŞARDI

Samsun'un kanayan yarası haline gelen ve çözüm bekleyen sorununa 8 yıl önce el atan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2006 yılında Tülay Başaran Lisesi karşındaki Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 'ne ait olan bugün açık otopark olarak kullanılan 3 bin metrekarelik alanı; 19 Mayıs İlçesi'nde Sevgi Evleri'nin yapımına karşılık belediyeye tahsisi için dönemin Kadın ve Aile'den Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu(Baş) ile görüşerek İlkadım Belediyesi ve Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü ile yapılan protokolle belediye kazandırmıştı.

ÇÖZÜMÜNÜ'DE TOK YAPACAK

Kendisinin belediye başkanı olduğu 2004-2009 yılları içersinde otopark sorunu için yer tahsisini çözmesine karşılık geçen beş yıl içerisinde bekleyen sıkıntı olarak yeniden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un önüne gelen otopark sorunu 2015 yılında çözüme kavuşuyor.

MÜTEŞEBBİS BAŞKAN

Samsun'un en büyük sorunlarından birinin araç parkı ve otopark sıkıntısı olduğunu vurgulayan Başkan Tok, “7 katlı 1000 araçlık çok katlı otopark projesi ile Samsun'un kanayan yarası haline gelmiş olan otopark sorununu çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum