CUMUHURBAŞKANI'NA ZİYARET

CUMUHURBAŞKANI'NA ZİYARET
TOBB (Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği) Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Beraberindeki 81 il ve 165 ilçeden gelen 365 Oda Ve Borsa Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'hayırlı uğurlu olsun' ziyaretinde bulundular.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulundular.Görüşlerini aktarma fırsatını elde ettiler.

CUMHURBAŞANINDAN İLÇELERE SELAM
Ziyarette, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı bulan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tüm heyetle yakından ilgilendi ve kendisine ayrıca Çarşambayı anlattım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tüm Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerine selam iletti"dedi.

GALİP ÖZÜRK'E SELAM GÖNDERDİ
Ayrıca bölgenin ekonomisini yakından ilgilendiren yatırımlardan bahsederken, bölgede önemli yatırımları olup, Türkiye genelinde 30.000'in üzerinde istihdam sağlayan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle selamlarını ilettiğini ifade eden Başkan Yılmaz," Sayın Cumhurbaşkanımız görüşmede;Ticaretin siyaset ve yaşam gibi risk olduğunu, yatırımcı iş adamlarının risk almaları gerektiğini ve risk olmadan başarının gelmeyeceğini,ifade etti" şeklinde konuştu.

İŞ DÜNYASI ADINA TEŞEKKÜR ETTİ
Cumhurbaşkanlığının Türkiye Cumhuriyeti Devletine yakışan temsil makamı olan AK Saray binasında, TOBB heyetini en iyi şekilde ağırlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iş dünyasına teşekkürlerini iletti. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum