ÇARŞAMBASPOR HAKEM KURBANI !

ÇARŞAMBASPOR HAKEM KURBANI !
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da mücadele eden Çarşambaspor deplasmanda Ulukavaspor'a konuk oldu.

Yeşil Beyazlılar 90 dakika boyunca Hakem'in verdiği kararlar sonrası sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yarışında önemli bir yara aldı.


İLK DEVRE GOL SESİ ÇIKMADI
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da'da Çarşambaspor deplasmanda Ulukavakspor'a konuk oldu. Her iki takımda mücadeleye kontrollü başladı. Mücadelenin şlk yarısında Çarşambaspor rakibine oranla golü daha çok siteyen taraf olsada son vuruşlarda istenilen gol gelmeyince her iki takımda soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle girdiler. Özellikle mücadelenin ilk yarısında maçın hakemi Çarşambaspor'un çiziğiyi geçen pozisyonunda golü vermezken Yeşil beyazlıların bir de penaltı pozisyonunu görmezden geldi.



ÇARŞAMBA ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI
Maçın ikinci yarısına ise hızlı başlayan taraf konuk ekip Çarşambaspor'du. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Yşeil beyazlılar 70. dakikada Ali'nin ayağından bulduğu golle rakibi karşısında deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu golün sadece 3 dakika sonrasında ise ev sahibi Ulukavaspor beraberlik sayısını buldu. Kalan dakikalarda Yeşil Beyazlılar galibiyet saıyısı için rakip kaleyi abluka altına alsada bunda başarılı olamadılar ve Çarşambaspor şampiyonluk adına önemli bir deplasmandanda 1 puanla yetinen taraf oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.