BAŞKAN TOK, "İLKADIM ÇEKİM NOKTASI OLDU"

BAŞKAN TOK, "İLKADIM ÇEKİM NOKTASI OLDU"
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçesi'nin artık cazibe merkezi olduğunu ve her geçen gün bir yenisinin eklediği iş yerleri ile İlçenin ekonomisini hep üst seviyede tutulduğunu belirtti.

İlkadım İlçe merkezinde yeni iş yerlerinin açılışına katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Samsun'un cazibe merkezi oldu" dedi. 100. Bulvarı ve İstiklal Caddesindeki iş yeri açılışlarında iş yeri sahiplerine ve halka hitap eden Başkan Tok, yeni açılan iş yerleri sadece esnafa değil dolmuşçusundan simitçisine kadar kazandırdığını belirtti.

İlkadım'ın sadece Samsun şehrinin değil Karadeniz'in çekim noktası olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Her geçen gün yenisini eklediğimiz iş yerleri sadece o esnaflarımıza katkı sağlamıyor. Toplu taşıma gerçekleştiren şoför esnafına, restoranlara, simitçilere herkese katkı sağlıyor. İlkadım Samsun'un cazibe merkezi haline geldi. İlkadım artık sadece Samsun'un değil Karadeniz bölgemizin çekim noktası oldu. İlçemiz her geçen gün gelişen her geçen gün büyüyen Samsun şehrimizin ekonomisini her zaman üst seviyede tutuyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum