“Hoş Geldin” Imaginarium

“Hoş Geldin” Imaginarium
Oyun kavramının çocuklar için bir bilgi ve öğrenme şekli olarak gelişmesinde öncü rol oynayan dünyanın bir numaralı oyuncak mağazaları zinciri Imaginarium, Piazza AVYM'de Samsunlulara hizmet vermeye başladı.

Çevre dostu malzemelerin kullanıldığı, ebeveyn-çocuk ilişkisini geliştirmeye yönelik ve çocukların beden ve zeka gelişimine katkıda bulunan sağlıklı, kaliteli, yenilikçi ürünleriyle fark yaratan Imaginarium; Karadeniz bölgesindeki ilk mağazasını Samsun Piazza AVYM'de açtı. 4 kıtada, 28 ülkede 400 mağazası ve 1.500 satış noktası ile faaliyet gösteren marka, ürünlerinde en yüksek garanti ve emniyetin yanı sıra onları eşsiz ve özel kılan, orijinal bir tasarım da sunuyor.
Imaginarium konsepti, dünyanın her yerinde olduğu gibi Piazza'da da mağazaya gelen çocukları ve yetişkinleri güçlü bir “hoş geldin” ile karşılayan 'ikili kapı'dan itibaren başlıyor. Mağaza tasarımı ile çocukların eşsiz ve özel bir deneyim yaşamasını hedefleyen Imaginarium, Alışveriş merkezi ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.