‘Atakum’da dur durak yok’

‘Atakum’da dur durak yok’
Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol ve kaldırım çalışmalarını yakından takip eden Başkan Taşçı..

“Halkımızın hayatını kolaylaştırmak, sorunları kısa sürede çözmek için ekiplerimiz sürekli çalışıyor. Bizde dur durak yok” dedi.

Atakum İlçesi'nin değişen ve gelişen yapısını hızlandırmak için en önemli etkenlerden bir tanesinin yol ve kaldırımların düzenlenmesi olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ekiplerin dur durak demeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

'SORUNLAR GİDERİLİYOR
Çalışmaları kendisinin de yakından takip ettiğini kaydeden Başkan Taşçı, “Atakum İlçesi'nin geleceği adına sağlam hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşabilmek adına da öncelikle sorunların giderilmesi gerekiyor. Göreve geldiğim ilk günden bu yana halkımızın yaşamını zorlaştıran bu sorunların giderilmesi için çalışıyoruz. Halkımızın hayatını kolaylaştırmak, sorunları kısa sürede çözmek için ekiplerimiz sürekli çalışıyor. Ben de bu çalışmaları yakından takip ediyorum” dedi.

'DUR DURAK YOK'
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çoğu zaman kontak kapatmadan mahalleler arasında mekik dokuduğuna dikkat çeken Başkan Taşçı, “İş makinelerimiz de ekiplerimiz de hiç durmuyor. Bir an önce yol ve kaldırım çalışmalarını tamamlamak istiyoruz. İş makinelerimiz çoğunlukla kontak dahi kapatmadan bir mahalleden diğer mahalleye geçiyor. Halkımıza söz verdiğimiz gibi, her anlamda sıkıntıları aşılmış, hedeflerine koşan bir Atakum için çalışıyoruz. Çalışmalarımızda dur durak dinlemiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum