İKİNCİ ANKARA ÇIKARTMASINA HAZIRMISINIZ ?

İKİNCİ ANKARA ÇIKARTMASINA HAZIRMISINIZ ?
Kırmızı Beyazlı taraftarlar cumartesi günü Ankara Osmanlıspor Stadyumuna tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezon'da Ankara'ya çıkartma yapmaya hazırlanıyorlar.

Sevdalılar zorlu deplasmanda kendilerine ayrılan kapasitenin tamamını doldurarak takımlarına destek olacaklarını açıkladılar.


TARAFTARLAR AKIN EDECEK
Samsunspor taraftarları ikinci Ankara çıkartmasına hazırlanıyorlar. Sevdalılar tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezon'da Osmanlıspor stadyumunun deplasman tribünün hınca hınç doldurarak takımlarını 90 dakika boyunca susmadan destekleyeceklerini ve zorlu deplasmanda aylardır paralarını alamayan futbolculara itici güç olacaklarını belirttiler.


HEP DESTEK TAM DESTEK
Osmanlıspor Yönetimi tarafından yapılan açıklamada deplasman tribünü bilet fiyatlarının diğer maçlara nazaran 25 TL olmasının ardından taraftarlar Kırmızı Beyaz renklere için yine fedakarlık yaparak zorlu 90 dakikada kendileri için ayrılan 850 kişilik deplasman tribününün tamamını doldurmayı planlıyorlar. Samsunspor'a gönül veren taraftarların tıpkı geçen sezonki maçta olduğu gibi bu karşılaşmada da koreografi şov yapmaları bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.