İMAM HATİP LİSESİ, İMAN GÜCÜYLE ŞAMPİYON

İMAM HATİP LİSESİ, İMAN GÜCÜYLE ŞAMPİYON
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın.” Çarşamba Mustafa Dağıstanlı spor salonunda...

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Genç Erkekler A Voleybol final müsabakaları ile tamamlandı ve ilçemizi ilde düzenlenecek olan müsabakalarda üç okul temsil edecek” dedi.

'OKULLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM'
Törende bir konuşma yapan Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, ”Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak güzel ve Centilmence Mücadele eden Bütün Okul Takımlarımıza, Centilmence Tezahüratlar yapan tüm takım taraftarlarına, öğretmenlerine ve okul idarecilerine teşekkür ediyorum ve Samsun da yapılacak olan İl Genç Erkekler A Voleybol Şampiyonasında takımlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu..

MÜSABAKALARDAN ALINA SONÇLAR
Günün üçüncülük müsabakasında, Çarşamba Fen Lisesi, Yıldıray Çınar Meslek ve Teknik Lisesini 3-2 mağlup etti ve Çarşamba Fen Lisesi ilçe 3 'üncü oldu, Final müsabakasında ise Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ali Fuat Başğil Anadolu Lisesini 3 - 0 lik bir skorla mağlup etmeyi başarıdı ve bu sonuçla. Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi Genç Erkekler A Voleybol İlçe birincisi oldu.

KUPA VE BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ
Müsabakalardan sonra kupa ve başarı belgesi töreni düzenlendi, Çarşamba Fen Lisesinin 3.üncülük kupasını aynı okulun Müdürü Hikmet Semizoğlu verdi. 2'nci. olan Ali Fuat Başğil Anadolu Lisesinin kupasını Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın taktım etti ve ilçe 1'incisi Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesine de kupasını ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir tarafında verildi.

Köksal ÖNER
'


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.