Kenan Şara Vefat Etti

Kenan Şara Vefat Etti
Samgaz Genel Müdürü Kenan Şara Vefat Etti.

Kalp Krizi nedeniyle Medikalpark Hastanesine kaldırılan ve bir kaç gündür yoğun bakımda olan Samgaz Genel Müdürü Kenan Şara vefat etti.cenazesi cuma günü Alaçam sarılık köyü camii'nde kılınacak cuma namazı sonrası defnedilecek.

Kenan Şara Kimdir?
Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri iken istifa etti. 8 aydır SAMGAZ A.Ş Genel Müdürü olarak görev yapmaktaydı.
21.11.1955 Alaçam doğumlu Kenan Şara, KTÜ Jeodezi ve Fotogrometri Mühendisliği mezunudur. 4 Temmuz 2000 tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü Diyarbakır 9. Bölge Müdür Yardımcısı iken Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne naklen atanan Şara, 14.02.2000 tarihinde Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başlamıştır.

09.04.2001 tarihinde ise Genel Sekreter  görevine getirilmiştir. Bu görevi ifa ettiği sıralarda 24 Mart 2008 tarihinde belediyeye gitmek için 6. kattaki dairesinden asansörle zemin kata inen Şara, silahlı saldırıya uğramış ve saldırıyı yara almadan atlatmıştı.  Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan 'A Takımı Operasyonu' davasının sanıklarından olan Kenan Şara, bu davadaki iddialardan beraat etmişti.

2013 yılı Kasım ayında Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden istifa eden Kenan Şara, 28.04.2014 tarihinde SAMGAZ A.Ş Genel Müdürü olmuştu.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum