Mutlu Çocuk ailesi büyüyor…

Mutlu Çocuk ailesi büyüyor…
Samsun Piazza AVYM, Rönesans Eğitim Vakfı ve Samsun Canik Belediyesi'nin birlikte düzenlediği “2015'te 2015 Mutlu Çocuk” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Samsun'un Canik ilçesine bağlı köylerdeki öğrencilere ulaşarak, yaşadıkları imkansızlıkları bir nebze de olsa azaltmak için başlatılan kampanya kapsamında Teknepınar ve Dereler İlkokulu öğrencileri alışveriş merkezinde misafir edildi. Piazza AVYM'de bulunan Cinemaximum salonlarında 3D film izleme keyfi yaşayan çocuklar Playland Bowling salonunda labutlar ve toplarla tanıştılar. YFY Buz Pistinde buz pateni deneyimi kazanan çocuklar eğlenceli yorgunluklarını yemek yiyerek unuttular.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açılacak olan sergi için de renkli boyalarla el izi tablosundaki yerlerini aldılar.
Etkinlik sonunda okulları için 100 temel eseri armağan eden Piazza AVYM Müdürü Necati Ufuk Toydemir; Gönüllülük ve karşılıksız hizmet ilkesine bağlı olarak '20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde başlayan sosyal sorumluluk projesi ile kentte ikamet eden, yaşıtları gibi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerden yararlanamayan çocukları bir günde olsa mutlu etmeyi amaçladıklarını belirtti.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.