Lovelet’te İskender Doğan Rüzgarı

Lovelet’te İskender Doğan Rüzgarı
Karadeniz'in en büyük Outlet merkezi olan kiralama ve yönetim danışmanlığını Inside Avm Danışmanlığın yaptığı Lovelet Alışveriş Merkezi Hizmete girdiği günden itibaren Karadeniz Halkı'nın beğenisini kazanmaya devam ediyor.

23 Kasım da Nostalji şarkıların üstadı ve ölümsüz eseri kan ve gül şarkısının yorumcusu İskender Doğanı ağırlayan Lovelet Alışveriş merkezinde ziyaretçilerine unutulmayacak müzik dinletisi organizasyonu ve imza günü gerçekleştirdi.
Nostalji şarkıları üstadı İskender Doğan Samsunlu hayranlarıyla buluştu. Doğan tüm Samsunlu hayranlarıyla hoş sohbetler etti. Tek tek herkesle yakından ilgilenen İskender Doğan, Şarkılarıyla herkesi mest etti. Kan ve Gül Şarkısını yoğun istek üzerine tekrar tekrar okuyan İskender Doğan Lovelet'te büyük ilgiyle karşılandı. Lovelet ziyaretçilerinin gösterdiği ilgi ile alışveriş merkezi içerisinde keyifli anlar yaşanmasına neden oldu.
Alışverişin yanı sıra aynı zamanda bir yaşam merkezi olan Lovelet Alışveriş Merkez yönetimi yoğun ilgi karşısında oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.