PİAZZA'DA BOWLING TURNUVASI HEYECANI YAŞANDI

PİAZZA'DA BOWLING TURNUVASI HEYECANI YAŞANDI
Garanti Bankası, kurum çalışanlarının motivasyonunu ve takım ruhunu artırmak için gerçekleştirdiği bowling turnuvasını Piazza AVYM Playbowling'de gerçekleştirdi.

Garanti Bankası Samsun ve Tokat şube çalışanlarının 5 kişilik takımlar halinde katıldığı bowling turnuvasında heyecan ve rekabet bir arada yaşandı.
Piazza AVYM yemek katında 4000 m2 alanda hizmet veren Playbowling&Playland mağazası, kurumların ve öğrencilerin bowling turnuvası etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Piazza Playbowling, çalışanlarıyla motivasyon ve takım ruhunu artıran etkinliklerle zaman geçirmek isteyen firmalara rekabet ve heyecan dolu aktivite alternatifleri sunuyor. Bowlingin yanı sıra bilardo ve langırt turnuvaları yapmak isteyenler için kaliteli hizmet konforunu yaşatıyor. Kurum çalışanları hem farklı aktivitelerle kaliteli ve keyifli vakit geçiriyor hem de iş arkadaşlarıyla kaynaşma fırsatı buluyor.
Bu kapsamda Garanti Bankası şube çalışanlarının birlikte kaliteli vakit geçirmesi ve takım ruhuyla rekabeti iş dışında eğlenceli bir ortamda yaşaması için düzenlenen Garanti Bowling Turnuvası 25 Kasım tarihinde Piazza Playbowling'de gerçekleşti. Şube çalışanlarının katıldığı turnuvada 11 takım heyecan, eğlence ve rekabet dolu dakikalar yaşadı. Birinci takımın İstanbul'da büyük finale katılacağı bowling turnuvasında Organize İşler takımı 3., Çiftlik Vadisi Pusu 2., 55 Fırtına takımı 1. oldu. İlk 3'e giren takımlara şampiyonluk madalyalarını şube müdürleri takdim etti.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.