İLKADIM’DA TARİH VE EDEBİYAT KONUŞULACAK

İLKADIM’DA TARİH VE EDEBİYAT KONUŞULACAK
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Acem Tekkesi'nde Tarih ve Edebiyat Sohbetleri konulu kültürel bir etkinliğe imza atıyor.

Düzenli olarak her ayın 1'inci ve 3'üncü haftası pazartesi akşamları saat 19.00'da yapılacak Tarih ve Edebiyat Sohbetleri'nin ilk programı 1 Aralık'ta yapılacak.

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve İlkadım Kent Konseyi işbirliğiyle gerçekleştirilecek ilk programda OMÜ(19 Mayıs Üniversitesi) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Doktor Mehmet Aydın konuşmacı olarak katılacak. “Tarih Okumaları” başlığı altında gerçekleştirilecek sohbet gecesinde; 'Tarih Nedir ve Nasıl Okumalıyız ?” konusu tartışılacak.

İlkadım Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Her ay düzenli olarak organize ettiğimiz İlkadım Konferansları Okur Yazar buluşmaları etkinliğimizin dışında, Tarihi Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evimizde kültürel ve sanatsal programlar icra ediyoruz. Bu manada her ayın 1'inci ve 3'üncü haftası pazartesi akşamları konularında uzman kişilerin, araştırmacı yazar ve bilim adamlarının konuşmacı olarak katılacağı “Tarih ve Edebiyat” konulu sohbet akşamları icra ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.