TARAFTARIN İÇİN !

TARAFTARIN İÇİN !
Aylardır tek kuruş para almadan çıktığı Orduspor deplasmanında sahadan 4-1 gibi flaş bir skorla galip ayrılarak herkese örnek olan...

Samsunspor'lu futbolcular bu kez ligin kaliteli kadrosuna sahip olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u saha ve seyircisi önünde kanuk ediyor..

Ptt 1.lig'de Samsunspor saha ve seyircisi önünde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk ediyor. Geçtiğimiz pazar günü kendisi gibi maddi sıkıntılar içersinde olan Orduspor ile deplasmanda karşılaşan Kırmızı Beyazlılar sahadan 4-1 gibi flaş bir skorla ayrılarak taraftarlarını bir kez daha mahçup etmediler ve tüm Türkiye'ye örnek oldular. Samsunspor'da zorlu ve bir okadar kritik maç öncesi tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

SAMSUN'DA NEFESLER TUTULDU
Samsunspor bugün sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk oluyor. Son oynadığı Orduspor karşılaşmasında ortaya koyduğu futbollla herkese "Paranız Ödenir Hakkınız Ödenmez" dedirten Kırmızı Beyazlı futbolcular bir kez daha tüm Türkiye'ye örnek oldular. 19 Mayıs Stadyumunda saat 18.00'de başayacak olan mücadelede Onur Karabaş düdük çalacak. Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma önesi Samsun'da nefesler tutuldu.

ALTIN'DAN OYUNCULARA GÜVEN OYU
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında futbolcuların sahada ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını belirten Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın,"Benim aslan parçalarım her maç olduğu gibi bu maçtada 90 dakika boyunca sahada ellerinden geleni yaparak mücadele edecekler. Taraftarlarımızında bu maça yoğun ilgi göstermelerini bekliyoruz. Onlar bizin her zaman itici güçümüz. Umarım sahadan istediğimiz sonuçla ayrılır" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum