MÜDÜR ÖZYURT,'ÖDÜLLÜ ATAKUM GENÇLİK MERKEZİNİ KUTLUYORUM'

MÜDÜR ÖZYURT,'ÖDÜLLÜ ATAKUM GENÇLİK MERKEZİNİ KUTLUYORUM'
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ekim Ayı' ın birincisi seçilen Samsun Atakum Gençlik Merkezi ekibi Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'u makamında ziyaret etti.

Müdür Özyurt," Bakan Yardımcısı Sayın Metin Yılmaz' dan aldıkları ödülle Samsun'a dönen Atakum Gençlik Merkezi Müdürümüz Şuayip Bayraktutar ve ekibini kutluyorum "dedi.

ÖDÜLLERİNİ BAKAN YARDIMCISI VERDI
Ayın en iyi gençlik merkezi gençlik merkezlerinde yapılan üye sayısının yanı sıra faaliyet sayısı, katılımcılar ile birlikte sosyal medyanın aktif olarak kullanılıp kullanılmadığı vb. bilgilerin destek-sunum sistemine girilmesi sonrası,Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın değerlendirmesiyle belirlendiğini.ve böylelikle 18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında Ankara Kolezyum Kongre Merkezi'nde Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz' dan aldıkları ödülle Samsun'a döndüklerini söyleyen Atakum Gençlik Merkezi Müdürü Şuayip Bayraktutar, "Almiş olduğumuz bu güzel ödülü Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt ile birlikte paylaştık. Başta, ilgilerinden ötürü Geçlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç'a ve İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt'a teşekkür ediyoruz. Aldığımız pozitif enerjiyle başarılarımıza başarı katmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz "dedi.

'KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Öncelikle beni makamımda ziyaret eden ve mutluğu benimle birlikte paylaşan Samsun Atakum Gençlik Merkezi Müdürü Şuayip Bayraktutar önderliğindeki Atakum Gençlik Merkezi ekibine teşekkür ettiğini belirten Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt,"182 gençlik merkezi arasından birinciliği elde eden, Samsun Atakum Gençlik Merkezi Müdürü Şuayip Bayraktutar önderliğindeki Atakum Gençlik Merkezi ekibine aldıkları bu başarıdan dolayı kedilerine teşekkür ediyorum ve ayrıca başarılarınızın devamını dilerim "diye konuştu.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.