Köprünün altında bulundu!

Köprünün altında bulundu!
HAKKARİ Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada Pehlivan Mahallesi'nde bir köprünün altında bomba ve molotofkokteyli yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Hakkari Valiliği, PKK'nın 36'ıncı kuruluş yıl dönümü ile ilgili Hakkari Emniyet Müdürlüğü tarafından kapsamlı çalışma yapıldığını açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada bomba ve molotofkokteyli yapımında kullanılan malzemelerin ele geçirildiği belirtilerek şöyle denildi:

"27 Kasım tarihinin PKK/KCK terör örgütünün kuruluş yıldönümü olması sebebiyle ilimizde meydana gelebilecek yasa dışı olayların önlenmesine yönelik Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yapmış olduğu çalışmalarda, Pehlivan Mahallesi Pirodon Köprüsü yakınında bulunan ağaçlık boş alanda bomba ve molotof yapımında kullanılan; 2 adet piknik tüpü, 33 adet havai fişek, 1 kilogram çivi, 65 boş cam şişe, 200x250 santimetre ebatlarında bez parçası ele geçirilmiştir. Malzemeler müdürlüğümüz ekipleri tarafından bulunarak muhafaza altına alınmıştır. Konu ile ilgili bomba ve molotof yapımında kullanılan malzemeleri temin eden ve daha sonra kullanılmak üzere saklayan şahıs veya şahısların yakalanabilmesi için gerekli tahkikat başlatılmıştır." (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.