Atakum belediyesinden anlamlı gece

Atakum belediyesinden anlamlı gece
Atakum Belediyesi ve Atakum Kent Konseyi tarafından ilçede bulunan okulların müdür ve öğretmenlerinin katıldığı 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğine katılım oldukça yoğundu.

Programa Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Bektaş, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman ve çok sayıda öğretmen katıldı.
Selamlama konuşması yapan Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman okuduğu şiir ile büyük beğeni aldı.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı öğretmenler gününün 1 güne sığdırılmaması gerektiğini belirterek, ''Sizler bizlerin baş tacısınız,ben Atakum Belediye Başkanı olarak gerek okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi gerekse eğitime verdiğimiz desteklerle sizlerin yanınızdayız.Öğretmenler gününüzü en içten duygularımla kutluyorum'' dedi.
Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ,''Dinimizde bana bir harf öğretene 40 yıl köle olurum denmiş.Birileri bize 29 harf öğretene 29 çarpı 40 yıl köle oluruz'' dedi.
Daha sonra öğretmenler halk ozanları Ozan Obalı ve Ozan Yavuz'un söylediği türkülerle,deyişlerle ve şiirlerle neşeli anlar yaşadılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.