Okul öncesi eğitimde standartlar yükseldi

Okul öncesi eğitimde standartlar yükseldi
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, okul öncesi eğitimde kalitenin ve standartların yükseldiğini söyledi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, bazı anaokullarında ziyaretlerde bulunarak, miniklere hediyeler dağıttı. Demir, okul öncesi eğitimin geldiği noktanın önemine dikkat çekti.

SİNECEK'TEN MİNİKLERE HEDİYE
Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ile birlikte Ziya Esen ve Atakum Belediyesi İrem Yavuz Anaokulu'nu ziyaret etti. Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek'in sponsorluğunda alınan oyuncakları minik öğrencilere hediyeler dağıtan Demir ve Girgin, okul yöneticilerinden bilgiler aldı. Milletvekili Demir, oyuncak hediyeleri alarak, minikleri sevinmesine vesile olan Metin Sinecek'e ve programı organize edenlere teşekkür etti. Çocuklarla tek tek sohbet eden Demir, işlenen konularla ilgili de bazı sorular sordu.

SİSTEMLİ VE KALİTELİ EĞİTİM
Anaokulu ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Milletvekili Demir, "AK Parti iktidarıyla özellikle eğitimde atılımlar yaşanmaya başlandı. En büyük payı eğitime verdik. Bugün gelinen noktada bunun neticesinde atılan pek çok adımı ve sonucu görebiliyoruz. Getirilen 4+4+4 sistemiyle daha sistemli ve kaliteli bir eğitim alınmasını hedefledik. Tüm bunlar yapılırken, özellikle okul öncesi eğitimin üzerinde durduk. Bugün okul öncesi eğitimde kalite ve standartların arttığını görüyoruz. Miniklerin hem ilköğretime hem de okula alışması için büyük bir adım olan okul öncesi eğitimde Samsun'da ileri seviyedeyiz" dedi.

HER ŞEYİN EN İYİSİ YAPILIYOR
Gelecek nesillerin iyi yetişmesi için her şeyin en iyisinin yapıldığını dile getiren Milletvekili Demir, "AK Parti iktidarında her yıl bütçemizden en fazla kaynağı eğitime ayırıyoruz. Bilim ve teknolojideki gelişmeleri en yüksek düzeyde ülkemize yansıtarak çocuklarımızın bunlardan istifade etmelerini sağlıyoruz. Türkiye'de eğitimin altyapısını köklü şekilde değiştirmeye devam ediyoruz. İnşallah bu gelişmeler, sürekli artarak devam edecektir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.