ÜNİ-SAM'dan Kamuoyuna !

ÜNİ-SAM'dan Kamuoyuna !
Kırmızı Beyazlı renklere gönül veren Üniversiteli Samsunspor'lular Samsunspor Divan ve Denetleme Kurulu'nun Göreve Çağırdı.

DİVAN VE DENETLEME KURULUNU GÖREVE ÇAĞIRDILAR
Üniversiteli Samsunspor'lular, Samsunspor Divan ve Denetleme Kurulu'nun Göreve Çağır. Kırmızı Beyaz renklere gönül veren sevdalılar şu açıklamalarda bulundular:" Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Samsun Valisi İbrahim Şahin başta olmak üzer şehirimizi yönetenlerin Samsunspor yönetim kuruluna karşı yapmış oldukları “Güven Tazeleme” çağrısı o günden bugüne kadar bir karşılık bulamamıştır.Gerek şehirimizi yönetenler gerekse iş adamları Samsunspor'a aktarılan paraların doğru kullanılmadığını beyan etmişlerdir.Samsunspor Yönetim Kurulu yapılan bu çağrıları bir “yolsuzluk” gibi algılamaktan öte bir davranış sergileyemediğini üzülerek görmüş bulunmaktayız. Hem futbolcu ve personel alacaklarını ödeyemeyen,hem de olağanüstü kongre kararı almayan Samsunspor Yönetimi Şubat ayındaki olağan kongreye kadar inatla görevinin başında bulanacağını beyan etmiştir.

SAMSUNSPOR BÜYÜK BİR KAOS'UN İÇİNDE
"Camiamızı büyük bir kaos ve belirsizlik içersine sokan Samsunspor Yönetim Kurulu gerek şehirimizi yönetenler gerekse taraftarlarımızın olağanüstü genel kurul kararına karşı kulaklarını tıkamış durumdadır. Üni-Sam olarak Samsunspor Divan Kurulu'nu , Divan Kurulunun Görev ve Yetkileri :2 Maddesinde.-Kulüp Organları arasındaki ilişkilerden doğacak anlaşmazlıkların giderilmesinde yardımcı olur,ve 4. Maddesinde-Kulübün genel durumu hakkındaki düşüncelerini Yönetim ve Denetleme Kurulları ile gerektiğinde üyelere bildirir,maddelerine istianen. Samsunspor Denetleme Kurulu'nu Samsunspor Tüzügü'nün Denetleme Kurulu'nun Görev Ve Yetkileri d- maddesine göre -Lüzum gördüğü hallerde Genel Kurulu Olağanüstü toplantıya çağırmak, maddelerindeki yetkilerini kullanarak bu belirsizliğe bir son verilmesi adına göreve çağırıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.