İlkadım'dan Terme'ye Yardım Eli

İlkadım'dan Terme'ye Yardım Eli
Samsun'un Terme İlçesi'nde meydana gelen sel felaketinin ardından İlkadım Belediyesi'ne bağlı ekipler Terme'de devam eden çalışmalara destek verdi.

Samsun'un Terme ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen sel felaketinin ardından ilçede yaralar sarılmaya devam ediyor. Sağanak yağışın debisini yükselttiği Terme Çayı ile su kanallarının taşması sonucu çok sayıda ev, iş yeri ve tarım arazisi sular kalmıştı. Sel felaketinin ardından ilçede hemen temizlik çalışmalarına başlandı.


İLKADIM YARDIMDA KOŞAR ADIM

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Terme'de sürdürülen çalışmalar destek verdi. Terme'de sel sularının çekilmesinin ardından meydana çıkan çamur ve sel sularının getirdiği ağaç ve çöplerin temizlenmesi, toplanması ve sokakların yıkanması adına İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sel bölgesinde hummalı çalışma gerçekleştirdi.

CAN KAYBININ OLMAMASI SEVİNDİRİCİ

Bölgede yaşanan sel felaketinin can kaybına yol açmamasının sevindirici olduğunu ve Terme İlçesin'nde ki yaraların yapılan desteklerle hemen sarılacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Terme İlçemiz'de geçtiğimiz hafta sonu sağanak yağışın meydana getirdiği sel felaketi sonrası İlkadım Belediyesi olarak acil şekilde Terme Belediyesi ekiplerine destek verdik. Sokaklardan oluşan kum ve çamurların toplanması sokakların yıkanması noktasında yardımcı olduk.Bölgede bulunan ekiplerimiz gerek dükkanların önüne yığılan kumları ve ağaç parçalarını gerek yürüyüş yollarında bulunan atıkları temizledi. Her zaman desteğe hazırız. Bugün Terme ilçemizde yaşanan felaket yarın İlkadım, Çarşamba, Atakum ve diğer ilçelerimizde yaşanabilir. Bu sebepten ötürü İlkadım Belediyesi olarak bu tür durumlarda belediyelerimize tam destek sağlıyoruz. Bu şehir hepimizin İlkadım'ı Canik'i Atakum'u , Terme'si ile bir bütünüz. Samsunumuzu geliştirmek güzelleştirmek adına hep birlikte çalışıyoruz. Bölgede yaşana sel felaketinin ardından can kaybının olmaması herkesin olduğu gibi bizlerinde içini rahatlattı. Tüm Termeli hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim inşallah böyle acıları bizlere bir daha yaşatmaz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.