ŞAİR-YAZAR KENAN KOÇ'UN İMZA GÜNÜ

ŞAİR-YAZAR KENAN KOÇ'UN İMZA GÜNÜ
Şair-Yazar Kenan Koç, Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde "Asılı Kaldım Gözlerinde" isimli kitabının tanıtım ve imza gününe katılacak.

İMZA GÜNÜ
Gazetemizde Köşe Yazarlığı da yapmakta olan Şair-Yazar Kenan Koç; 28 Kasım 2014 Cuma günü Saat 17.00'de düzenlenecek olan İmza gününde "Asılı Kaldım Gözlerinde" adlı kitabının tanıtımını yaparak, katılımcılarla söyleşide bulunacak, kitaplarını imzalayacak. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen etkinlik, Büyük Şehir Belediyesi'nin Atakum İlçesi Adnan Menderes sahil Bulvarı Yeşilyurt AVM'nin yanında bulunan Sanat Merkezi'nde bir kokteyl ile gerçekleşecek.

İLK KİTABI
Kenan Koç'un yayımladığı ilk kitap olan "Asılı Kaldım Gözlerinde" kitabında şiir, deneme ve hicivler yer almakta, sevgi sevda ve toplumsal olaylarla ilgili kendine özgü yorumlarda bulunmaktadır.

KENAN KOÇ KİMDİR?

1949 yılında Samsun-Çarşamba İlçesinde dünyaya gelen yazar; ilk ve orta öğrenimini burada bitirerek 1967' de Malatya Bölge Ziraat Okulundan mezun oldu ve aynı yıl doğduğu ilçede Ziraat Teknisyeni ünvanı ile memuriyete atandı. Bilahare A.Ö.F. İşletme Fakültesini ve Samsun M.Y.O. seracılık bölümünü bitirerek İşletmeci ve Tekniker ünvanlarını aldı.
1996 yılında kendi isteği ile Samsun Tarım İl Müdürlüğünden emekli olarak memuriyet hayatını noktaladı. Çarşamba Köy Yolları Birliği ve Halk Eğitim Temsil Kolu Başkanlığı görevlerini ifa eden yazar çeşitli, sivil toplum kuruluş ve derneklerde aktif görevler üstlendi.
Halen köşe yazarlığı yapan Kenan Koç; evli ve üç çocukludur.
Okuyucusu ile buluşacak olan “ASILI KALDIM GÖZLERİNDE” adlı kitabı ilk eseridir. Söz konusu kitabı şiir, deneme, hayata dair aforizmalar ve hicivlerden müteşekkildir. Duygu yüklü sevgi, sevda ve toplumsal konuları içeren şiirleri yanı sıra; her biri yaşanmışlıklara dayalı örnek denemeler ve hayata dair özlü sözler ile tilkice hicivler yazmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.