İŞTE BELGESİ!

İŞTE BELGESİ!
Dünkü gazetemizin Manşeti "Samsun'da Paralel Yapılanma" olarak çıkmış, yazının içeriğinde ise Gökdelen Kulelerden bahisle,AK Partili Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın en yakın çalışma arkadaşlarına ait olduğu iddiası vardı.


İKİZ GÖKDELENLER
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın, çalışma arkadaşlarının Atakum İlçesinde, Gökdelen Kule'lerin bulunduğu inşaat alanının, yeşil alan ve heyelan bölgesi olarak İmarda geçtiği, köylülerden arsalarının ucuz olarak alındığı ve torpilli Özel İmar Uygulaması ile ruhsat izni alındığı, Karadenizin en büyük ve görkemli inşaatı olan İkiz Gökdelenleri yapanların
Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey görevde oldukları iddia ediliyordu.

BUNLAR KİM?
İkiz Gökdelenleri yapanların bir ortaklık içerisinde oldukları, Büyükşehir Belediyesi'nde dönemin Genel Sekreteri Kenan Şara, Başkan Yardımcısı Sefer Arlı, eski Yeşilkent Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Meclis Üyesi Servet Keskinsoy ile İnşaatın Müteahhidinin ise eski Kurupelit Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır'ın olduğu iddialar arasında yer alıyor. Kule Gökdelenlerin kalitesi ve marifetleri saymakla bitmiyor.

PARALAR NEREDEN?
Bir başka iddia ise, bu kadar büyük bir inşaatın hangi para ile yapıldığı. Gökdelen Kule adıyla inşa edilen ve daireleri satışa çıkan İkiz Kulelerin her biri 25 katın üzerinde olması nedeniyle, böyle bir inşaatın çok büyük rakamlarla yapılabileceği inşaat müteahhitlerince dile getiriliyor ve "Bu paralar nereden geliyor" diye soru soruyorlar. Samsun'da bu kadar parayı çıkaracak zenginler var mı? Samsun'daki bankalar bile bu inşaata para yetiştiremez, diyerek sarfedilen paranın büyüklüğünden bahsediyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum