DERBİDE LADİK ÖZCAN'LA GÜLDÜ

DERBİDE LADİK ÖZCAN'LA GÜLDÜ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup mücadele eden Samsun Temsilcileri Çarşambaspor ile Ladik Belediyespor Çarşamba İlçe stadyumunda kozlarını paylaştı.

Baştan sona büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Ladik Belediyespor Özcan'ın enfes golüyle sahadan 1-0 galip ayrılarak Samsun derbisinde gülen taraf oldu.



İLK DEVRE GOL SESİ ÇIKMADI
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da Çarşambaspor ile Ladik Belediyespor Samsun derbisinde karşı karşıya geldi. Mücadele hızlı başlayan taraf konuk ekip Ladikspor'du. Vehbi'nin etkili oyunuyla rakip kalede gol arayan Turuncu beyazlılar son vuruşlarda etkisiz kaldı. İlk yarının son anlarında ise ev sahibi Çarşambaspor rakibi karşısında baskısını arttırmasına rağmen aradığı golü bulamadı ve her iki takımda soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle girdi.



KAHRAMAN PENALTIYI DEĞERLENDİREMDİ
Mücadelenin ikinci yarısına ise ev sahibi Çarşşambaspor oldu. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Yeşil Beyazlılar rakip kaleyi adeta abluka altına aldı. Karşılaşmanın 58. dakikasında Kahraman'ın ceza sahası içersinde düşürüldüğü poziyonda maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen golcü oyuncu Kahmaraman meşin yuvarlağı dışarı gönderince Çarşambaspor hem penaltıyı hemde öne geçme şansı değerlendiremedi.


ÖZCAN'DAN ŞIK PLASE
Bu dakikadan sonra oyunda zaman zaman gergin anlar yaşandı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Onur Dede karşılaşmanın hakemi tarafından gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan atıldı. Rakibinin 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren Ladik Belediyespor oyunu tek kaleye çevirdi. Maçın 87. dakikasında gelişen Turuncu beyazlıların atağında ceza sahası içinde buluşan Özcan şık bir plase ile takımını 1-0 öne geçirdi.


BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR
Golden sonra beraberlik için rakip kalede baskısını arttıran ev sahibi Çarşambaspor girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve kendi sahasında Ladik Beldiyespor'a 1-0 mağlup olarak büyük bir yara aldı. Karşılaşma sonrası Ladik Belediyespor'lu futbolcular galibiyetin sevincini taraftarlarıyla yaşarken Çarşambaspor'lu seyirciler ise Turuncu beyazlı futbolcuları alkışlarla soyunma odasına uğurladılar. EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.