Çorum'da 19 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Çorum'da 19 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi
Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bir operasyonda 19 bin 130 paket gümrük kaçağı sigara, 51 cep telefonu ile 485 cinsel içerikli hap ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, alınan istihbari bilgiler ışığında Osmancık ilçesinde bir araç ve bir TIR'da yapılan aramalarda gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 19 bin 130 paket gümrük kaçağı sigara, 51 cep telefonu ile 485 cinsel içerikli hap ele geçirilerek el konulduğu belirtildi. Konuya ilişkin şüpheliler C.A., E.A. ve H.D. hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldığı belirtildi.

Yine Emniyet Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde yapılan 6 ayrı operasyonda ise S.Ö., C.Ö., T.S., S.U., S.A., Ö.C., H.U., S.A., M.A., F.A., A.B., R.Ç., R.K. ve H.G. isimli şüphelilerden toplam 95,14 gram esrar maddesi, 1.85 gram sentetik kannobinoid, 11 adet uyuşturucu içerikli hap, 28 adet cinsel içerikli hap ve 2 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandığı ifade edildi.

Şüpheliler hakkında ''Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yapmak, Kullanmak için Uyuşturucu Madde Satın Almak ve Uyuşturucu Madde Kullanmak'' suçlarından soruşturma yürütülerek Çorum Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiği ve R.Ç., H.G. ve Ö.C. isimli şüpheliler savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandığı öğrenildi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.