KÖKTAŞ; DARBE GİRİŞİMLERİ OLDU

KÖKTAŞ; DARBE GİRİŞİMLERİ OLDU
AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım İlçe 3.Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, 17-25 Aralık Operasyonlarına değindi.

16 BELEDİYEYİ KAZANDIK
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım İlçe 3. Olağan Kongresinde; İktidara karşı sivil darbe girişimleri olmasına rağmen, 30 Mart Yerel seçimlerinde büyük başarı elde edildiğini söyledi. Köktaş," Ak Parti olarak birlik ve beraberlik içinde güçlü Türkiye olalım derken karşımıza çıkarılan Gezi Olayları, 17-25 Aralık Türkiye'sinin istiklal ve istikbaline çelme takma, diz çöktürme ,zayıf düşürme gayretlerinin yanında dışarıdan ve içeriden sandıkla iktidar olamayacaklarını anlayan bütün güçlerin sivil darbe girişimlerinin yoğunlaştığı dönemde girdiğimiz 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Samsun teşkilatları olarak, Büyükşehir başta olmak üzere 17 ilçe belediyesinin 16'sını Ak Parti belediye başkan adayları kazanmıştır."dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE YÜZDE 66 OY ALDIK
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Köktaş, Türkiye ortalamasının 14 puan üzerinde Samsun'dan oy alındığını belirterek,
"10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Samsunlu hemşerilerimiz, Kurucumuz , Genel Başkanımız, başbakanımızın halkın seçtiği ilk Reisi Cumhur R.Tayyip ERDOĞAN'a Türkiye ortalamasının 14 puan üzerinde %66 oyla destek vermiştir.
Bu vesile ile bizleri 9 seçimdir destekleyen hemşerilerimize sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ederken saygı ve minnet duygularımı ifade ediyorum." şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ
Teşkilat mensuplarına ayrı ayrı teşekkür eden Köktaş, duygularını şöyle dile getirdi. Köktaş,"Kuruluşunda Teşkilatlarımızda görev alan Ak Parti ve milletimiz için fedakarlık eden bugün aramızdan ayrılarak ebedi aleme göç eden teşkilat mensuplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Özellikle İlkadım belde başkanımız Dursun ŞAHİN 'e Allah'tan rahmet diliyorum.
Bu süreçlerde gece gündüz çalışarak, sandığa sahip çıkan, Ak Parti hedeflerini, programını ,proje ve icraatlarını anlatan; Sandık yönetimlerimize, Sandık Kurulu Üyelerimize, Mahalle Yönetimlerimize, Kadın ve Gençlik Teşkilatlarımızın tümüne ,
İlçe Yönetimlerimize sizlerin huzurunda teşekkür ediyor, Allah'tan sağlık,huzur ve bereket diliyorum." dedi.

EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
Türkiye mağdurun ve mazlumun yanında, haksızın karşısında olmayı şiar edinmiştir, çözüm sürecini destekliyoruz mesajını da veren Köktaş, "Dünya devleri arasında “bende varım” diyen bir ülke olmak isteyen Türkiye son 12 yıldır kesintisiz Ak Parti hükümetleri sorumluluğu ve bilinciyle hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Türkiye komşuları ile sıfır sorun hedefleyerek mağdurun ve mazlumun yanında, güçlü olsa da haksızın karşısında olmayı şiar edinmiştir.Türkiye Cumhuriyeti'nin yönetmiş 2 yıldır devam ettirmiş olduğu çözüm sürecini destekliyoruz.Tamamen yerli olan bu süreci başından sonuna kadar siyasi hayatıma mal olsa dahi diyerek ısrarla devam ettiren Kurucumuz, Liderimiz, Halkın Adamı Recep Tayyip ERDOĞAN'a ve o süreci yönetmekle görevli olan o günkü Başbakan Yardımcımız olarak sizlere saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.