Tüyler ürperten cinayet!

Tüyler ürperten cinayet!
KAHRAMANMARAŞ'ta 68 yaşındaki Havva ve 73 yaşındaki Ali Demir çifti, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce başlarına sert cisimle vurulduktan sonra yakılarak öldürüldü.

Olay, dün gece geç saatlerde kent merkezine 45 kilometre uzaklıktaki Çınarpınar Mahallesi'nde meydana geldi. 5 çocuk sahibi Ali ve Havva Demir'den haber alamayan komşuları, baktıkları evde yaşlı çiftin yanmış cesetleriyle karşılaşınca, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk incelemede, başlarından sert bir cisimle dövüldükten sonra yataklarında yakılarak öldürüldüğü belirlenen Demir çiftinin cesetleri, otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

Hastane morgunda otopsileri süren çiftin baş kısımlarının dışında vücutlarının yandığı belirtildi. Olayı duyan 3'ü erkek 5 çocuk sahibi çiftin yakınları, hastane önüne akın etti. Çiftin yakınları, vahşi cinayete anlam veremediklerini belirtip, olayın faillerinin bulunmasını istedi.

Olayın ardından bölgede geniş çaplı inceleme yapan güvenlik güçleri, Demir çiftini öldüren kişi ya da kişilerin bulunması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.