Uyuyan Güzel Sezona Veda Ediyor

Uyuyan Güzel Sezona Veda Ediyor
Charles Perrault'un ünlü masalı, Tchaikovsky'nin büyülü notaları ve klasik balenin babası sayılan ünlü koreograf Marius Petipa'nın koreografisiyle hayat bulan...

Bale literatürünün en sevilen eserlerinden Uyuyan Güzel, Perşembe akşamı Samsun seyircisine veda ediyor.
Armağan Davran ve A. Volkan Ersoy'un düzenlemesiyle iki perde olarak hazırlanan ve Natalia Arobelidze tarafından sahneye koyulan Uyuyan Güzel'in orkestra şefliğini Hakan Kalkan yapıyor.
Kötü kalpli büyücü Carabosse'nin 100 yıl uyuttuğu Prenses Aurora'nın öyküsünü anlatan Uyuyan Güzel'in Perşembe akşamı gerçekleşecek temsilinde Carabosse rolünde Nazmiye Kıratlı Khozashvili, Prenses Aurora rolünde Merve Gürer, Prens Desire rolünde Orçun Ünal, Leylak Perisi rolünde Merve Bengier Taylak seyirciyi son kez selamlayacaklar.
Dekor tasarımı Nihat Kahraman'a, kostüm tasarımı Nursun Ünlü'ye, ışık tasarımı Fuat Gök'e ait olan klasik balenin en önemli örneklerinden Uyuyan Güzel'in biletleri Samsun Devlet Opera ve Balesi resmi internet sitesinden ve gişeden alınabilir.
Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesi her gün saat 10.00 – 18.00 arası, temsil günlerinde ise temsil başlama saatine kadar açıktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.