ÇARŞAMBASPOR’DA HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR.

ÇARŞAMBASPOR’DA HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR.
Bölgesel Amatör lig 5 grupta mücadele eden Çarşambaspor Pazar günü oynanacak olan Ladik Belediyespor maçı hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

Çarşamba Ada park tesislerinde yaptığı taktik idmanı ve çift kale maçı ile Pazar günü oynanacak olan Ladik belediye spor karşılaşmasının hazırlıklarını aralıksız sürdürürken idmanda futbolcuların hırsları yüzlerinden okunuyor.



YEŞİL BEYAZLILAR HIRSLI ÇALIŞTILAR
Çarşamba Ada park tesislerinde gerçekleştirilen idman öncesi futbolcuları ile kısa bir konuşma yapan Teknik heyet sahaya 3 puan için çıkılacağını belirten teknik heyet daha sonra taktik ve teknik çalışmanın ardından çift kale maçının ardından idmanı tamamladı. Şut idmanında futbolcuların isabetli şutları Teknik heyeti ve yönetim kurulu üyelerini Ladik Belediyespor maçı öncesinde umutlandırdı.


YÖNETİM TAM KADRO

Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım Ada park tesislerine gelerek Çarşambaspor Ladik Belediyespor maçı öncesi yapılan idmanları yakından takip etti. Futbolcuların çalışmalarını yakından izleyen Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım Futbolcuların azimli hırslı ve isteklerini görünce idmandan memnun ayrıldı.

HABER-FOTO: EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.