ÇARŞAMBA U 19’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

ÇARŞAMBA U 19’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK
U 19 liginde mücadele eden Çarşambaspor U 19 takımı ligde çıktığı 3 karşılaşmanın 2'sini kazanarak ve 1 mağlubiyeti ile puanını 6 yaparak ligde emin adımlarla devam ediyor.

ÇANKAYA HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR.
Çarşambaspor U 19 takımı hocası İbrahim Çankaya ise; U 19 liginde oynadığımız 3 maçın 2'sini galibiyetle 1 maçımızı mağlubiyetle tamamladık. Bu nedenle oynadığımız maçlarda eksik bölgelerimizdeki sıkıntıları görme imkanımız oldu. Hafta sonu cumartesi günü Çınarlık deplasmanında oynayacağımız Çınarlık maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Sahaya çıkıp en iyi futbolumuzla deplasmandan galip ayrılmak için oyuncularım ellerinden geleni yapacaklarına inancım tamdır. Hafta sonu oynayacağımız Çınarlık maçını da kazanarak şampiyonluk parolası ile çıktığımız ligde şampiyon olarak tamamlayarak hedefimize yükselmek istiyoruz.
AKOĞLU ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖGÜSLEYECEĞİZ
Çarşambaspor U 19 takımı alt yapısı sorumlusu Fatih Akoğlu hafta sonu oynanacak olan Çınarlık deplasmanı hazırlıklarını yakından takip ederek futbolcularla yakından ilgilendi. Akoğlu; Çarşambaspor alt yapısına önem veriyoruz, bu nedenle geçen hafta alt yapımızın malzeme eksiklerini giderdik. Bu nedenle Hafta sonu oynayacağımız Çınarlık maçını kazanarak şampiyonluk yoluna emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Alt yapı hocamız İbrahim Çankaya ya ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuzdur. Ligin sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf biz olacağız şeklinde konuştu.
HABER-FOTO:EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.