TOK, “GELECEĞİN MİMARLARININ YANINDAYIZ”

TOK, “GELECEĞİN MİMARLARININ YANINDAYIZ”
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadım İlçesi'nde bulunan üniversite öğrencilerinin evine konuk oldu. Başkan Tok, “Uzun yıllar sonra öğrenci evinde bulunmak beni duygulandırdı.” dedi.

İlkadım İlçesi'nde yaşayan üniversite öğrencileri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u evlerin de ağırladı. Evde yaşamlarını sürdüren gençler Başkan Tok ile birlikte yer sofrasında sabah kahvaltısı yaptı. Üniversite öğrencileri ile kahvaltı yapıp uzun süre sohbet eden Tok “Gençliğimizi önemsiyoruz ve gençlerimiz için geliştirdiğimiz projelerimizi hayata geçiriyoruz.” dedi. Genç öğrencileri uzun uzun dinleyen Başkan Tok gençlerle öz çekim yapmayı ihmal etmedi.

“YORULMADAN ÇALIŞIN”
Gençlerin her zaman daha azimli daha çalışkan olması gerektiğini belirten ve gençliğin geleceğin mimarı olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Gençlerimize bu güzel ve bir o kadarda özel buluşmadan ötürü teşekkür ediyorum. Bu ortam beni yıllar öncesine götürdü. Yer sofralarında kahvaltı, çay sohbetleri. Duygulanmamak elde değil. Bana tekrar öğrencilik hayatımı anımsatan güzel insanları tebrik ediyorum. Nereden geldiğinizi unutmamak lazım, gençlerimizin bugünlerin kıymetini bilmesi gerekiyor. Her zaman bir idealiniz bir hayaliniz olsun. İdealist gençlik her zaman kazanan toplum olur. Her zaman başarı yolunda çaba harcayın. Gençliğimizi önemsiyoruz ve gençlerimiz için geliştirdiğimiz projelerimizi hayata geçiriyoruz. Samsunda okuyan tüm üniversiteli kardeşlerimize sesleniyorum şehrimiz için projeleriniz fikirleriniz varsa buna açığız bizlerle paylaşın geliştirelim. Gençliğimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için okumaya teşvik etmemiz gerekiyor. Örnek nesiller yetiştirmek zorundayız. 1 yıl sonrasını düşünüyorsan buğday ek, 10 yıl sonrasını düşünüyorsan ağaç ek, 100 yıl sonrasını düşünüyorsan insanları eğit… Bu sebepten ötürü her zaman yorulmadan çalışmak zorundayız. Yığılmadan yorulmadan çalışacağız. Genç kardeşlerim içinde bu geçerlidir. Her zaman çalışın, hedeflerinizi yükseltin ki toplumumuz her daim yükselsin. Toplumun her kesimiyle buluşuyor ortak akla istişareye önem veriyoruz, bunun için sizlerleyiz. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz. “ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.