Katil koca yakalandı

Katil koca yakalandı
İZMİT' in Kuruçeşme semtinde aynı evde yaşadığı biri resmi nikahlı 2 eşini eşini pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla aranan 33 yaşındaki Eren Ser yakalandı.

Olay, Kuruçeşme Semti İsmail Özen Caddesi'ndeki evde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Eren Ser, aynı evde yaşadığı resmi nikahlı eşi 33 yaşındaki Fadime Ser ve nikahsız eşi 20 yaşındaki İnci Ateş ile dün gece tartışmaya başladı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında sinirlerine hakim olamayan Levent Ser, evde bulunan pompalı tüfekle iki eşine ateş etmeye başladı. Fadime Ser ve İnci Ateş kanlar içerisinde yere yığıldı. Eren Ser kaçarken, silah seslerini duyan komşuları, polis ve 112 ambulansı arayarak yardım istedi. İnci Ateş, olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Fadime Ser, ambulansla hemen İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÇAMLIK ALANDA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Olay Yeri İnceleme ekipleri evde kapsamlı inceleme başlatırken, Levent Ser'i aramaya başladı. Polis ekipleri, iki saat sonra Levent Ser'i İzmit Şirintepe Endüstri Meslek Lisesi yakınlarındaki çamlık alanda saklanırken yakaladı. Levent Ser gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Levent Ser'in öldürdüğü eşi Fadime Ser'i 2004 yılında Tokat'tan kaçırdığı ve çiftin 2 de çocuğu bulunduğu belirlendi. Levent Ser'in resmi nikahsız eşi İnci Ateş'i ise kısa bir süre önce İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nden kaçırdığı belirtildi. Levent Ser'in sık sık iki eşi ile tartıştığı ve zaman zaman da eşlerini dövdüğü ileri sürüldü. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.