"BU KAOS ORTAMINDA VERİLEN MESAJLAR ÇOK ÖNEMLİ"

"BU KAOS ORTAMINDA VERİLEN MESAJLAR ÇOK ÖNEMLİ"
Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, "Türk futbolunun şu anda yaşadığı kaos ortamında bizlerin vereceği mesajlar çok önemli" dedi.

DERBİDE DOSTLUK ÇOK ÖNEMLİDİR
Milli ara nedeniyle liglere verilen arada iyi çalıştıklarını söyleyen Erhan Altın, şöyle konuştu: "Takımımız çalışmalarına devam ediyor. Tempomuz da gayet iyi gidiyor. Çocuklarımın moralli ve istekli olmaları bizleri mutlu ediyor. Oynayacağımız Karadeniz derbisinde kimin kazanıp kazanmadığı değil, dostluğun ön plana çıkması gerekiyor. Derbilerde bu dostluklar çok önemlidir. Saha içindeki her şeyin orada kalmasını ve saha dışında da dostlukların devam etmesini temenni ediyorum. Kazanmayı isteyen, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan, maçı kazanmak adına tüm zorlukların üstesinden gelip, futbol adına her şeyini ortaya koyanın galip gelmesini istiyorum. Kaybedenin kazananı, kazananın da kaybedeni tebrik ettiği bir derbi olmasını bekliyorum."

TÜRK FUTBOLU KAOSUN İÇİNDE
Türk futbolunun şu anda bir kaos içerisinde olduğunu ifade eden teknik direktör Erhan Altın, şöyle devam etti: "Bu kaos ortamında derbilerde bizlerin vereceği mesajlar çok önemli. 2 takım için de zor bir karşılaşma olacak. Rakibimizde kadro dışı bırakılan oyuncular vardı. Bunlar affedildi. Şu anda da Antalya'da kamptalar. Onları da takip edip, bilgiler alıyoruz. Birkaç maçını hocalarımıza izlettim. Son maçlarındaki kadrodan farklı bir kadro çıkabilir karşımıza. Sürpriz bir kadro bekliyoruz. Ne olursa olsun hepsi tanıdığımız, bildiğimiz oyuncular. Onlar da bizi tanıyor, takip ediyor. Her 2 hoca da kazanmak için sahaya en iyi 11'lerini sürecek. Ardından da sahadaki futbolcuların istek ve arzuları neticeyi belirleyecek. Bizim amacımız, yakaladığımız pozisyonları değerlendirip, daha iyi konsantre olup galip gelmek ve taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz." NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.