GERGİN DERBİDE KAZANAN YOK 1-1

GERGİN DERBİDE KAZANAN YOK 1-1
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da Bafraspor, Samsun derbisinde Çarşambaspor'u konuk etti.

Baştan sonra büyük bir çekişmeye sahne olan ve her anıyla gergin geçen zorlu 90 dakikanın ardından her iki takımda 1-1'lik eşitliğin ardından birer puana razı oldular. Öte yandan sahada geçen gergin dakikalara nazaran tribünlerden esen dostluk rüzgarları maça damgasını vurdu.


YASİN KLASINI KONUŞTURDU
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da 1930 Baraspor saha ve seyircisi önünde Çarşambaspor'u ağırladı. Samsun derbisinde maça etkili başlayan taraf konuk ekip Çarşambaspor'du. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Yeşil Beyazlılar sahanın azizliği nedeniyle net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Mücadelenin 21. dakikasında Çarşambaspor'lu Yasin Uzun'un ceza sahası dışında enfes aşırtması ağlarla buluştu ve Çarşambaspor bu golle maçta 1-0 öne geçen taraf oldu. Farkı ikiye çıkartmak isten Yeşil Beyazlılar son vuruşlarda etkisiz kalınca Çarşambaspor soyunma odasına 1-0 üstün giren taraf oldu.


KAZIM'DAN ENFES GOL
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahada bam başka bir Bafraspor vardı. Beraberlik sayısı için rakip kalede ard arda pozisyonlara giren Kırmızı Sİyahlılar aradığı golü 60. dakika kaptanının ayağından gelen enfes gollle buldu. Ceza sahası yayının üstünle topla buluşan 1930 Baraspor'un kaptanı Kazım Sayyar enfes bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve maçta durum 1-1'e geldi. Golden sonra özellikle ev sahibi Baraspor'lu futbolcuların sert müdehaleleleri karşsında maçın hakeminin vediği kararlar Çarşambaspor yedek kulübesini çıldırttı.

HAKEM SAÇ BAŞ YOLDURDU
Özellikle karşılşamanın 70. dakikasın Kırmızı Siyahlı oyuncunun direk olarak rakibine yaptığı pozisyonu görmezden gelen maçın orta hakemi daha sonra taraftarlarında göstermiş olduğu tepkilerin ardından maçta dengeyi kuramadı ve çaldığı düdüklerle herkesi çileden çıkardı. Çarşambaspor karşılaşmanın son dakikalarında galibiyet sayısı için rakip kalede etkili olmaya çalışsada son vuruşların kötü olmasının ardından beklenen gol gelmedi ve her iki takımda 1-1'lik sonuçla sahada birer puanla ayrılmaya razı oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.