GOL DÜELLOSUNUN GALİBİ TERMESPOR !

GOL DÜELLOSUNUN GALİBİ TERMESPOR !
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da Temrespor deplasmanda konuk olduğu Ladikspor'u Hüseyin Kaya (2) ve Ahmet Acar'ın attığı enfes gollerle 3-2 mağlup etti.

Sarı siyahlılar bu galibiyetle son haftalardaki çıkışını devam ettirerek zirve adına önemli bir engeli daha geride bıraktı.



TERME KAÇTI LADİK YAKALAYAMADI
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da Termespor Samsun derbisinde Ladik Belediyespor'a kon oldu. Maça hızlı başlayan taraf ise Sarı Siyahlılardı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan konuk Ekip Termespor 8. dakikada Hüseyin Kaya ve 10. dakikada Ahmet Acar'ın gollerle maça adeta 2-0 önde başladı. Bu gollerin ardından Hasan Vehbi Bayraktar şık bir gole imza atarak Ladik Belediyespor'un farkı bire indirmesini sağladı ve mücadelenin ilk devresi 2-1 Termespor'un üstünlüğüyle tamamlandı.


SON SÖZÜ HÜSEYİN SÖYLEDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına ise hızlı başlayan taraf Ladik Belediyespor'dur. Beraberlik sayısı için rakip kalede baskısını arttıran ev sahibi ekip karşılaşmanın 68. dakikasında Özcan Alkan'ın golüyle durumu eşitledik ve maçta skor 2-2'ye geldi. Golden sonra sahada adeta her iki takım oyuncular galibiyet sayısı için savaştı. Mücadeleinin Ladikespor'lu Hakan Aydın ceza sahası içinde rakibine yaptığı sert müdehalenin ardından hakem pnaltı noktasını österdi. Topun başına geçen Hüseyin kendisinin 2 takımın 3. golü kaydederek maçta durumu 3-2'ye getirdi. Bu golden sonra kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Termespor zorlu Ladik deplasmanında sahadan 3 punla ayrılarak üst sıralara olan tırmanışını devam ettirdi. KÖKSAL ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.