'Büyük hizmetlere imza attık'

'Büyük hizmetlere imza attık'
Sayın bakanım, teşkilatımızın değerli üyeleri; Bugün Atakum İlçemizde 13. Kongremizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Atakum İlçe Başkanlığımızın kongresi vesilesi ile şehrimize gelmenizden ötürü onur ve gurur duymaktayız.
Ülkemiz AK Parti iktidarı ile çok önemli aşamalardan geçti, her alanda devrim niteliğinde işler gerçekleştirildi.
Ekonomiden, eğitime, ulaşımdan, çevre ve şehirciliğe kadar bir çok alanda büyük hizmetlere imza atıldı.
Fakat Sağlık alanında yapılan hizmetler, çalışmalar bunlardan en önemlilerinden bir tanesiydi.
Hem bir önceki dönem sağlık bakanımızın yapmış olduğu başarılı hizmetler, hemde sizlerin bayrağı deviraldıktan sonraki performansınız, çalışma azminiz takdire şayandır.
Bu çalışma azminin, yüksek performansınızın en önemli etkisinin teşkilatımızdan geldiğiniz için olduğunu biliyoruz.
Uzun süre yaptığınız İstanbul İl Başkanlığı gibi önemli bir görevde bulunmanız, size bu tecrübeyi katmakla birlikte, şuan ki bakanlık göreviniz de de işlerinizi ciddi anlamda kolaylaştırdığını ve halk ile kolay iletişim kurduğunu görmekteyiz. Bu bizi, kutlu davanın bir neferi olarak onurlandırıyor, gururlandırıyor.

Sayın bakanım; Karadeniz'in önemli ticaret limanlarından biri olan Samsun, sağlık kenti olarakta yoluna devam etmektedir.
Gerek hastaneleriyle olsun, gerekse tıbbi aletler üretiminde olsun, Samsun önemli bir sağlık kenti merkezi olma yolunda hızlı bir şekilde ilerlemektedir.
Tıbbi aletler üretimi üzerine ilimiz önemli bir gelişme kaydediyor. Bu konu üzerinde Türkiye de tek ildir, bölgesel olarakta sizlerin desteği ile merkez haline gelebilir.
Liman, kara, hava ve demiryolu ulaşım altyapısı çok güçlü olan Samsun için tıbbi aletler üretimi üzerinde de Samsun'a önem vereceğinizi şimdiden ümit ediyoruz.
Sözlerime son verirken; ilimizde hem devam eden projeler, hemde bundan sonra temelleri atılıp yapılacak olan projelere vermiş olduğunuz destekler içinde tekrar teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum