GÜLSEREN AKDAŞ İSTANBUL GAZETECİLER CEMİYETİ'NDE...

GÜLSEREN AKDAŞ İSTANBUL GAZETECİLER CEMİYETİ'NDE...
Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)Başkanı Gülseren Akdaş, Çorlu Kitap Fuarı'ndan sonra bu defa da İstanbul Kaktüs Cafe'de, piyasaya yeni çıkan..

"Ölüm Meleği"adlı öykü kitabının imza günü ve söyleşi programına katıldı.
Çok sayıda öykü ve kitapsever, yazar ve şairle birarada bulunan yazar Gülseren Akdaş'ın yeni öykü kitabı"ÖlümMeleği"ile diğer öykü ve şiir kitaplarına okurlar büyük ilgi gösterdiler.
Gülseren Akdaş ayrıca yine İstanbul Gazeteciler Cemiyeti'ndeki"TGC ve Musiki Günleri, Atatürk ve Öğretmen Sevgisi"konulu etkinliğe katıldı. Etkinlikte Bülent Ecevit, Orhan Veli, Ümit Yaşar Oğuzcan ve Faruk Nafiz Çamlıbel gibi şairler de anıldı.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği Basın Müzesi Şiir ve Musiki Günleri etkinliğinde Ulu Önder Atatürk ve Öğretmenlerimiz de anıldı. TGC Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Özdemir ve TGC üyeleri Coşkun Yücedağ ile Erol Akdı'nın yönettikleri etkinlikte, Bülent Ecevit, Ümit Yaşar Oğuzcan, Faruk Nafiz Çamlıbel ve Orhan Veli Kanık hakkında belgeseller sunuldu, kendi seslerinden şiirleri dinletildi.
"Şiir ve Musiki Günleri Etkinliği"ne katılan şairler"Atatürk ve Öğretmen Sevgisi"ni dile getiren şiirleriyle gönüllere ve ruhlara hitap ettiler. Programda Ata'nın sevdiği şarkılar seslendirildi.Atatürk'ün sevdiği bir şarkıyı okudu.
Programa katkı veren şairleden bazıları ise şöyle: Gülseren Akdaş Bafra, Necati Mumay, Gülşen Şenderin, Enver Hergüler, Şükrü Disanlı, Şefika Albayrak, Hüsamettin Acar, Aynur Adıbelli, İzzettin Dönmez, Mehmet Çiçek, Erol Akdı, Nursaç Doğanışık, Cumhur Yücel, Naci Karaman, Muammer Tuncer, Bekir Akbulut, Nail Ekici, Sabahat Özdemir, Gülsün Kaya, M. Güner Demiray, Naci Düzel, Münevver Sancaktar, Hülya Erdem, Serap Habaloğlu, Nural Kükrer, Nurala Göktürk, Havva Purde, Yegane Gülerman, Ali Günhan Altınkaynak, F. Aysun Altınkaynak, A. Kamuran Nizam, Asuman Soydan Atasayar, Hülya Aslan, Ceren Demirbüken, Yusuf Yıldırım, Latif Mahmat, Nursen Deliktaş, Cemil Özyıldırım, Aysen Akdemir, Ayhan Akdemir
Gülseren Akdaş, İstanbul Kaktüs Cafe'de düzenlediği"Ölüm Meleği"adlı yeni öykü kitabıyla diğer öykü ve şiir kitaplarının İmza Günü ve Söyleşi için okurların gösterdiği derin ilgiye teşekkürlerini sundu ve şöyle dedi:
"Güzel yürekleri ile yanımda olan, sanatın ve sanatçıların buluşmasına ve sevgi selinin akmasına sebep olan yeni öykü kitabım'' ÖLÜM MELEĞİ''ne destek veren, yanımda yer alan, bu etkinliğin yapılmasına vesile olan değerli Bestekarımız Tezcan Feyyaz Günday ve sevgili eşi Dilek hanıma, beni bir dakika bile yalnız bırakmayan Nazlı İlçi Hanıma, Kadim dostum kültür ve sanat dünyasını haberleri ile sanatçıları onurlandıran Necatı Munay Beye, dostluk çemberine bir taş daha koyarak, aramıza katılan Aynur Çoşkunırmak'a, kültür ve sanata verdiği değerle aramıza katılan yeni dostumuza. Her zaman desteğimi yanımda hissettiğim Kadıköy'ün sanatsal faaliyetlerin güneşi Semra Cici göz ( manevi kızıma) sanata verdi değer ile yanımda olan Tülay Aslan'a, her İstanbul'a geldiğimde, sıcaklığını yanımda duyduğum baba kızın gönlümüzdeki yenini bir kez daha sevgi ile ısıtan, sevgili Meral ve yanımda olamadığı için üzüntüleri bildiren ama ben biliyorum ki kalbi ve yüreği bizimle olan İstanbul'un ve şairlerin babası sevgili Kuloğlu'na, yüreği sanat ve fotoğraf aşkı ile çarpan Nurcan Tüyel'le hem destekleri, hem de resimlediği kareleyen, çok sevdiğim genç sanatçımız Perihan Koca'ya, Bafralı olup burada(İstanbul) yanımda görmekten onur ve gurur duyduğum sn. Kemal Topuz beyfendiyi görmek çok güzel. Sn. Topuz'a, aramıza katılarak, bizleri mutlu eden Hüseyin Avni Bey'e, Sanat Dünyasını bizlere köprü yapan gönül insanı Vadullah Taş Bey'e ve bizleri tanımadan aramıza katılarak sanata verdiği değer için Nurcan Aksu'ya, Hayatını sanata adamış hepimizin sanat ile uğraşısında bir yerlerde yolu kesişen sanat duayını çok değerli hocam Vural Şahin'e, alçak gönüllülüğü ve o güzel sesi ile bizlere güzel dakikalar yaşatan Yonca Şahin'e, şiirine ses olarak beni bir kez daha mutlu eden Mehmet Ali Demircan'a, fıkrası ve şiiri ile katkıda bulundu. KÜSADER Türk Sanat Müziği korasının bütün üyelerine, Bizlere aşure ayı olması nedeniyle aşure ile ağızlarımızı tatlandıran Tünay yıldız hanıma ve bizlere mekânı açan Kaktüs Cafe'ye de teşekkürlerini sunar bütün dostlarıma gönül dolusu sevgiler sunarım.
Oktay ZERRİN-Bafra
__________________

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.