SADEF'TEN GAZETEMİZE ZİYARET

SADEF'TEN GAZETEMİZE ZİYARET
Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş ve yönetim kurulu üyeleri Gazetemizin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'a ziyarette bulundu.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, SADEF Genel Sekreteri İbrahim Deniz, Anadolu Yakası Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kadir İvgen, Yönetim Kurulu Komisyon Üyesi Sefa Ayaz, Samsun 6.Bölge Başkanı Köksal Akman, 6.Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Koncak'tan oluşan SADEF yönetimi Gazetemiz DENGE'yi ziyaret etti.

SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, federasyon çalışmaları hakkında bilgi verirken, "Federasyonumuzda şu anda 72 Dernek kayıtlı. Bu sayıyı çalışmalarımızla 250'ye sonrasında da 500'e çıkarmayı hedefliyoruz. Sosyal faaliyetlerimizin içerisinde yer alan 50 öğrenciye burs vermenin yanı sıra İstanbul'da Yurt yaptırmayı planlıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz çalışmalarla, SADEF Çatısı altında yer alan hemşehri dernekleri, şehrimizin örf, adet ve geleneklerini tanıtımında bulunuyor, şehrimizin marka olan ve olması gereken değerlerini ön planda tutuyoruz." dedi.

Ziyaretten memnun olduğunu belirten Bahadır, “SADEF'in çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Şehrimizin tanıtımında büyük katkı sağlıyorsunuz. Samsun'a katma değer katma çabası içerisindesiniz. Samsun'a kim bir çivi çakarsa biz onun yanında ve onlara destek olmaya devam edeceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.