GENÇLİK MERKEZLERİ İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

GENÇLİK MERKEZLERİ İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
il Müdürümüz Güven Özyurt Gençlik merkezleri Müdürleri ve Liderleri ile Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezimizin toplantı salonunda bir araya gelerek, değerlendirme topantısı gerçekleştirdi.

AYIN MERKEZİ ATAKUM SEÇİLDİ
Gençlik ve spor Bakanlığı'na bağlı 81 ilde faaliyet gösteren gençlik merkezlerini daha aktif hale getirmek için gençlik merkezlerinde düzenlenen faaliyetlere daha fazla gencin aktif katılımını sağlamak, gençlik merkezlerinin sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerini geliştirmek, yeni projelerin ortaya çıkmasını sağlamak ve sosyal medya kullanım kalitesini arttırmak amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü'nce Ağustos 2014'ten itibaren uygulanan her ay "ayın gençlik merkezi" uygulasında kasım ayı için Atakum Gençlik Merkezimiz olarak belirlendi.

ÖZYURT'DAN TEŞEKKÜR
Bu nedenle gençlik merkezi müdürleri ve liderleriyle bir araya gelen Özyurt, Gençlik merkezimiz 'Amacımız Gençler' sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda, Samsun'da gençliğin kalbinin attığı yer haline gelmiştir diyerek, çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir, başta Gençlik Merkezi Müdürlerimiz olmak üzere gençlik liderlerimize, gönüllü gençlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Teşekkürlerinin ardından gençlik merkezi Müdürlerimizle ve liderlerimiz ile kutlama pastası keserek, ilimizdeki tüm gençlik merkezlerinin bu anlamda daha gayretli ve başarılı olmaları için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ayrıca spora ve gençliğe verdiği desteklerden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.